Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-10-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-10-25

Kedves Napló!

Ma szerda, 6 óra 17 perc, 15 fok. Álmos és tompa vagyok, hajatmostam és be-, megszárítottam, ez a hajszárítózás 15 perc, szerintem megmelegedett az agyam is közben. De így jár, aki olajos hajbalzsamot használ előző nap hajmosáskor, másnap reggel mossnia kell, valahogy nem jött be ez a balzsam, vagy csak rosszul mosstam ki (valószínű, hogy az utóbbi lehetett az oka).
Szerda a hét közepe, két munkanap és pénteken szabi (hurrá!!), csak 14.00 órára kell mennem másodba (de mikor lesz az még, arra még nem gondolok, csak a délelőtti szabiiira - hurrá! - ).
Tegnap mi történt? Készítettem darálthúsos koszorút. A recept szerint 25-30 perc alatt megsül, én 50 percig sütöttem és nem volt olyan szép piros, mint a receptes fotón. Ma este, amikor hazajövök kukoricás, sonkás galuskát csinálok. Ilyet sem készítettem még, így ebből is egy napos étel lesz előreláthatóan. Melegem van és fáradt vagyok, este vettem be még forró italt a megfázásomra, most meg úgy érzem le vagyok izzadva. De nem gond, mert valószínű, hogy csak a hosszú hajszárítózás az oka.
Szerda a Merkúr napja, éles logika napja is, Mercurius más néven Hermész az Istenek hírnöke, hirközlő, kommunikátor. Merkúr a Naphoz legközelebb eső bolygó. Régen azt gondolták két bolygó (napnyugta és napkeltekor), Püthagorasz jött rá, hogy egy bolygó (milyen okos ember), lassan forog a bolygó, nincs önálló légköre, viszont van önálló hőmérséklete (gyanús, hogyan is és miért, de nem vagyok csillagász sem). Tehát szerda van, van egy kedves film is a 'A szerdán születettek bánatosak Wednesday's'.
Telik az idő, hajrá mai szerdai nap, Hermész-Mercurius, Pütagorasz rátok is emlékezünk a józan logika alapján, hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat