Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-04-06

Kedves Napló!
Ma szombat (gondolkodnom kellett milyen nap is van, ez már az agykiégés), 14 óra 56 perc (letudtam olvasni a képernyő bal sarkából ezaz!), elméletileg 24 fok, de hűvösebbet érzek, mert csak ülök a gép előtt és tanulást imitálok (erre később visszatérek).
Tegnap volt Barb szüli napja, kapott egy új tanfolyamot, továbbképzést, amit én álltam, ő tanulja, egy éves továbbképzés/tanfolyam, remélem hamarébb elvégzi. Tegnap egész nap fájt a fejem, hamar lepihentem (legyen késő délután kb. , nem tudom pontosan mennyi volt az idő a fejfájás miatt).
Mára kipihentem a tegnapi fájdalmat (remélem nem jön vissza!!!). Délelőtt kicsit takarítottam, mosógép mosott (valami hibakódot kiírt, még annak utána kell néznem, de kimosott). Majd elmentünk nadrágot venni Barbnak (drága volt, mert emelkedtek az árak sajnos, a bérem pedig három éve stagnál). Reggel készítettem salátafőzeléket, mert nagyon szottyadt a saláta és maradt a tegnapi Barbi ebédből még, én azt ettem. Hoztam a többieknek kínait ebédre (szép kártyám első idei szezonban való vásárlással).
Most tanulgatnék, valami fura anyagot találtam a neten, hátha segít ez a tananyag rögzülésben (kicsi az esélye, de próbálkozom). Nagyon könnyen kiszáll a fejemből a már megtanult anyag is, mert nem vagyok fiatal és huss, ahogy jött megy is ki.
Mai feladataim még tanulni, Barbnak és Daninak valami vacsorakreálmány (fogalmam sincs mi legyen), talán vettünk muncsot abból valami husi jó lenne. Andrissal kedvesebb lenni, mostanság könnyen vagyok kegyetlenül őszinte vele, ami fájhat, ő is itt lakik és családtag, így tapintatosabbnak kellene lennem, de amikor úgy kihoz a sodromból (ez lenne a korai kapuzárási pánik, a koraival meg tapintatos voltam magammal szembe, legyek banyakóros egyszerűen).
Bújnék az ágyba be az lenne a legjobb, de nem tehetem, mert nincs lehetőségem rá, valamint az maga lenne a lustaság és kegyetlen lelkiismeretfurdalással járna (nem vagyok magam ellensége).
No hajrá, tanulás!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat