Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-03-18

Végre itthon!
Hazaértem, fáradt vagyok. :) Megettem 4 db vaníliás linzert -tudni sem akarom mi lehetett benne, olyan bolti, biztosan tele adalékanyaggal, de nagyon finom volt-.
Munka után hazaszaladtam a fagyasztóból elővettem a vaddisznópörköltet, ami már kiengedett, elvittem ezt a szüleim kutyájának, macskájának -jól élnek ezek az állatok, én meg nem ettem pörköltet, mert sajnos megromlott, ez van, ha sokáig tartogatja a jót az ember-. Vittem házi sütésű kenyeret is, ezt Andris sütötte, ő dagasztotta és gyűrta is, kovászos kenyér, nem kenyérsütős, nem tudom értékelik-e a szüleim -azt hiszem, hogy nem, pedig nagyon sokat dolgozott vele Andris, de ez van-, vittem még tojást és felvágottat is, anyukám lelkemre kötötte, hogy ne főzzek. Nem is tudtam volna, mert sokáig dolgoztam -na jó csak 18 óráig- és ezt követően mentem haza, majd anyuékhoz, boltba és ismét anyuékhoz.
Ügyetlen voltam, egy mellényt vettem csak fel, s nagyon fáztam kerékpáron, könnyelmű voltam. Ma az utcánkba -anyuék utcájába- megérkezett a gólya:) Egy gólyát láttam, remélem meg van a párja is, egy idős hölgy is nézegette, együtt örültünk neki, azt mondta kettő órakor érkezett -gondolom 14.oo órára gondolt, feltételezem, hogy éjfél után 02 órakor nem látta volna kinn, bár ki tudja milyen technikai felszereltséggel bírnak ezek a mai idős emberek..- Lefotóztam volna, de az idős hölgy mellett nem akartam, amikor meg haza idnultam, akkor pedig leülve volt és összegombolyodva a gólya, biztosan fázott -én is fáztam-, s nem mutatott volna sehogy a fotón egy világos tollkupacnak tünt volna, így nem fotóztam le.
Most fürödtem, ágyaztam és fokhagymakrémlevest vacsorázok reszeltsajttal és levesgyönggyel. Nagyon kedvelem azt is. Barbikám kedveltette meg velem, imádom a csajszit. Fáj a lában, szerintem izomlázam lesz a mai hajtástól -nem szoktam hozzá:)- ez van. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat