Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2021-11-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2021-11-29

Kedves Napló!
Ma reggel 2 fok volt, most 6.00 óra, gyorsan telt eddig reggel az idő. Barb nagyon feldúlt volt, de szokott ilyen lenni (Andris elvitte egy csokiját, amit ő kapott). A hétvégén nagyon szenvedtem, nagyon fájt a fejem, hiába vettem be fájdalomcsillapítót, remélem elmúlt és nem jön ki ismét. Hétfő van, új hét kezdődik. Főnök asszonyom három hét után jön dolgozni ismét, biztosan ad újabb kimutatásokat, amit meg kell csinálni a munkám mellett. Nagyon sajnálom, mert anyukája meghalt, nagyon közel álltak egymáshoz és váratlanul jött, azt hallottam, hogy azt mondták a covid osztályon, hogy másnap haza mehet, jól van, sajnos nem így történt, soha nem jöhet már haza, nem feledjük (nyugodjon békében).
Bánt, hogy Barbi feldúltam ment dolgozni, ez nem jó ki fog hatni az egész napjára tudom, de hátha nem. Ma hétfő, nem tudom mennem kell-e másodállásba, elképzelhető, hogy a héten sem, ami nem lenne gond nekem, mert sok dolgom van. Holnap András nap, sütnöm kellene valami pogácsát vagy sós rudat. Ha nem lesz időm pogácsára, akkor leveles tésztábó sús rúd lesz és azt viszi be a munkahelyére.
Mamra most vigyázni kell, nehogy ismét rámjöjjön a fejfájás, mert úgy nem tudok teljesíteni, itthon is helyt kell állnom munka után, tehát gyorsan csinálok egy Gyuri bácsi féle teát, ami talán segít a fejfájás nem előjövetelében!! Szép napot Lavors!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat