Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-07-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-07-03

Kedves Napl(lop)ó!
Régen írtam pedig annyi minden történt... Egy évvel idősebb lettem idén ismét:) Nem tartottunk külön születésnapot, hanem nagy családi ünnep volt. Négy Lászlót ünnepeltünk, anyu idén lett hetven éves és nekem volt szüli napom. A bátyáméknál volt megrendezve az ünnepség, mivel nekik van klassz területük rá, csináltak egy fedett teraszt, nagyon klassz... és az ünnepség is nagyon jól lezajlott, volt minden finomság (rendelték az ételeket), mi szem-száj ingere. Le a kalappal előttük (komolyan)!!! Ügyesen csinálták. Egyszer pityergett anyu, gondolom a szüleire gondolt... bárcsak nagyszüleim is itt lehettek volna, de ők már más dimenzióban vannak, hiányoznak nagyon...
Előtte lévő hétvégén ballagáson voltunk. Viktorka most ballagott általános iskolából. Tündéri nagy kajla tini, de helyes fiú. A szülei elváltak, de a ballagási ünnepséget együtt szervezték, vendéglátó egységnél volt, mi külön ültünk mivel az anyuka meghívottjai voltunk. Itt is minden szépen zajlott le, finom volt minden...
Most anyuék nyaralni vannak spanyol honban, tegnap érkeztek jól vannak, kicsit nyugodtabb vagyok, mivel félpanziós étkezéssel vannak, így tudom, hogy kapnak főtt ételt is elméletileg este főtt étel várja őket... Mi etetünk náluk, nagyon hiányoznak a házi állatoknak: Ricsi kutyának, Marci cicának és az öt tyúknak is. A tyukok imádják a házi kosztot:)) meg is hálálják, minden nap van öt tojás is, hihetetlen, de talán a táplálék dús ételek miatt. Ma pld. gulyásleves sűrejét és májrizottót is kaptak, győkér és répa héjjal+főtt burgonyahéjjal:), természetesen kukoricát és búzát is kaptak:))
Nagyon melegek vannak... Idén úgy néz ki nem megyünk nyaralni. Barbika miatt, mert most keressük az állást neki... erről is lehetne egy esszét írni, de talán már jövő héten kiderül valami... remélem a legjobbakat. Most éppen moziban vannak a Tarzan c. filmet nézik, remélem tetszik nekik.
Megettem egy fél tábla mogyorós csokit, jól esett és egy pohár kólát (teljesen bűnösnek érzem miatt magam, de azt hiszem megérdemlem ma). Hajrá Ditte, nincs még vége a mai napnak, munkára fel!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat