Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2017-06-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2017-06-25

Kedves Napló!
Ma vasárnap van, végre hozott kis enyhülést az időjárás, az utóbbi időben nagyon-nagyon meleg volt, ma reggel szintén meleg volt, de 9.oo körül jött egy kis szél, kevés nyári záporral, s most délt követően 13.oo körül ismét jött egy zápor. Nincs hűvös, csak kis enyhülés. A hőmérő szerint odakinn 23 fok, idebent 27 fok van, mindenképpen meleg van, a kinti hőmérsékleten sem érződik a hűvös…
Ma a tegnapi ebéd volt, készült még képviselőfánk, valamint takarítás volt. A képviselőfánkot most készítettem először, szerintem pokolian édes, nem nekünk való Barbival, én megettem egyet tejszínhab nélkül, Barbika csak a habverőről kóstolta a krémet, vendégeknek jó lesz úgy is édesszájúak. Ma még tervezek anyuékhoz is menni, anyu is édesszájú, neki is viszek süteményt, apu meg úgy sem eszik belőle, mert ő nem kedveli, neki paprikát viszek, mert nagyon kedvező áron vettem a piacon és elfelezem vele a vásárolt mennyiséget és egy cukkinit, mert kaptunk hármat.
Új dolog, csináltattam szemüveget is, jól látok vele, csak kissé még szokatlan a szememnek erős, de legalább látom az apróbb karaktereket is. Remélem kifizeti a cég…, már leadtam, majd meglátom mi lesz belőle, mert anyagilag megterhelő volt. (Remény hal meg utoljára nálam, vagy én…)
A hétvége most is korán kelős volt, tegnap 5-5,10kor kellett kelni, no persze már 4,50 óra körül néztem az órát… Ma csak 6.00 körül kellett kelni, persze már 5.50 körül figyeltem az órát. Milyen jó is lenne lustálkodni egész nap. Tervezem ám, elméletileg idén lesz nyaralás, no majd akkor beiktatok legalább egy lustálkodós napot. Remélem az elmélet gyakorlattá is válik.
Holnap vizsgázom akármiből, azt az anyagmennyiséget lehetetlen megtanulni, a lényeget kihúztam szövegkiemelővel. Valami teszt lesz, remélem nem gépen és időre, szerencse fog dönteni :), okos Ditte, hol lenne a teszt ha nem gépen, nem a középkorban vagyunk, hogy papíralapon működjön… (már megint reménykedem, hátha, pedig szinte a semmi a remény). Remélem, ha nem sikerül lehet ismételni… Folyamatos a számonkérés, mindig kell valamiből vizsgázgatni, 8 óra munka, másodállás, itthon tanulás (munkaidőben lehetetlen), majd kellene valami magánélet is, itt a magánélet… fél óra múlva indulok anyuékhoz. Pihenés meg semmi… Hajrá Ditte, ne sajnálkozzál, majd pihensz az elméleti nyaraláson, meg majd az anyaföldben...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat