Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-01-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-01-11

Kedves Napló!
Ma csütörtök, fura annyira össze is kavarodnak nálam a napok. Ez a megfázás-influenza, fájdalomcsillapító, szédülgetés, szerdát érzek, pedig nem is volt ünnepnap a héten, csak a másodállásos áthelyezéses időszakom.Ez utóbbi ennyire befolyásolna, ezek szerint minden összességében. Próbálok ma már nem venni be fájdalomcsillapítót, nem igazán fáj semmim, csak ez a szédülgetés. Talán ez utóbbi az időjárásnak is köszönhető, jelenleg -10 fok van odakinn, így 6 óra 41 körüli időben.
Tegnap főztem munka után spenót főzeléket, fagyasztott spenótból nem igazán olyan, mint a nem fagyasztottból, de nekem így is ízlik, tükörtojás lett hozzá, 1,5 db, 3-at sütöttem, Barb egyet kért, így elfeleztük. Nem igazán tudom mit kellene ma főznöm holnapra. Barbi vágyott a hétvégén bolonyaira, lehet, hogy azt könnyedén meg lehetne csinálni, nem rossz ötlet, csak darált húst és szósznak valót kell venni, no persze spagettit is:)
Keringés javító gyömbért elrágcsáltam, céklalét megittam, gyömbéres teát iszogatom, 15 percem van a tervezett munkakezdésemig. Kivasaltam 4 ingblúzt, még nem igazán tudom melyiket veszem fel, de logikus lenne a fehér, abban jólérzem magam. A kék és a mintás könnyen gyűrődik, nem is értem miért készítenek gyűrődős anyagból ingblúzokat. Két fehéret vasaltam egyik vékony, nem is tudom melyik legyen, majd felpróbálgatás során kiderül. Ma már nem fogok zuhanyozni hideg-meleg vÍzzel, mert 10 perc múlva tervezett munka:)), nem igazán hiszem, hogy beérek addig, de tervnek jó volt.
Hajrá Ditte, hátha mégis bejön!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat