Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-12-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-12-02

Kedves Napló!
Ma szerda van. Első munkanapom a Cégnél 4 nap szabadság után. (Persze a másik cégnél dolgoztam, mielőtt lustának titulálnál.)
Nagyon jó volt itthon. Nem kellett korán kelni, aggódni mások hülyesége miatt, de most még 3 nap és ismét kell nyűgösködni. De ma szerda van, ma húzzák a skandináv lottót (7-es lottót), hátha nyerek, 200 millió körüli a nyeremény, ma még ez a gondolat fog éltetni a legrosszabb időszakomban:)
Itthon rendben lezajlott a névnapozás, nem teljesítettem túl magamat, két édes sütemény volt és két sós, de az új recept szerinti sós nálam vitte a névnapot, nagyon jól sikerült, olyat talán készítek hétvégére is. S még torta volt cukrászdai, amit én díszítettem fel. Iszonyú drága már a torta is, azt is meg kellene tanulni csinálni, tudom hogy kell, de soha nem olyan csinos, hogy egy jeles napra is megfeleljen. De igyekezz Ditte, mert a szabid alatt felszaporodott a munka is, így be kell menned hamarébb munkakezdés előtt. Még egy órával ha bemegyek az is valami... (Neeem akarok, itthon szeretnék lenni...) Minden nap készítettem valami finomat, nem hagyományos ételt jó volt, gondolom hízom is, le kell adni még két kg-ot...
Hajrá Ditte, gyorsan telik az idő!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat