Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-03-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-03-28

Kedves Napló!
Ma kedd és -1 fok van.
Tegnap este adott plazmát Barbikám, nagyon-nagyon fáradt volt ma reggel, sajnálom nagyon!
Én is fáradt vagyok, pedig csak egy okom van rá, talán az óraátállítás. Vasárnap vissza kellett állítani egy órával az időt, így korábban kelünk és fekszünk is (ez utóbbi tetszik) a szombathoz viszonyítva.
Szombaton voltunk színházba. Nagyon szép a színház, Fellini egyik darabját néztük két felvonásban. Nekem nagyon hosszú volt, mert fájt a derekam. Péntek reggel felébredtem és nagyon-nagyon fájt. Mára már sokkal jobb, Barb kezelte három alkalommal ultrahanggal, ami segíthetett sokat.
A színházi darabról meg kell említenem, hogy a rendező csodát tett, nagyon jól feldolgozta a darabot, a színészek is remekeltek első előadásukkal (szerintem az első előadás a legjobb, ilyenkor mindent beleadnak talán). Örök életszerű dolgot dolgoztak fel, minden korban beilleszthető. Ilyenek a nagy művek megállják a helyüket. Szomorú darabot néztünk, de még mindig gondolok rá, ami azt jelenti mély benyomást tett rám, remélem Andrisra is.
Gyorsan telik az idő, úgy rémlet 1-2 napja nem voltam itt és kiderült már több, mint egy hete, szalad az idő. Nekem is mennem kell, pedig meg-megállnék olykor egy-egy percre és órára néha. Hajrá Ditte, kitartást Barb és Andris Neked is szépet! Lavors légy velem, hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat