Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-05-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-05-23

Kedves Napló!
Ma kedd 6 óra 15 perc (6,30-kor tervezek elmenni boltba darálthúst venni, tervezem...), időkép szerint 13 fok van, az erkély hőmérő szerint 16,6 fok és fátyolfelhős az ég szerintem, időkép szerint közepesen felhős.
Tegnap voltam dolgozni másodállásban hazavittem az április havi béremet is, kissé megkésve, de törve nem, ma már költekezem belőle, darálthúst veszek. Munka után rakott spárgát tervezek készíteni, remélem sikerül is végrehajtani (kettő napra kellene főznöm). Holnap mennem kell másodállásba és anyuékhoz is (hogyan oldom meg még nem tudom, remélem anyuék nem lesznek nagyon fáradtak estére). Még Barb gyógyszeréért kell elmennem még ma, ki kellene íratnom nekem is (mondom én elköltöm a fizetésem).
Ma még egyedül leszek a munkahelyen, holnap jön a kolléganőm vissza szabiról. Félek a csütörtöktől temetésre megyek/ünk, szeretnék már túllenni rajta (Lenni vagy nem lenni, éppen aktuális lesz a téma temetés alkalmából, nem is lenne rossz búcsúztató beszédnek, kissé átformálva, de a téma nem rossz. Szólna az elhunythoz és az itt maradókhoz, de ne bonyolítsam tovább, nem az én feladatom ez sem. Nem is rossz ötlet szertartásvezető ilyen alkalomra, nem tudom az anyakönyvezető csinál ilyeneket, vagy milyen tanfolyam szükséges hozzá.) De nem sok időm van álmodozni, mert rohamosan telik, a darálthús pedig nem vár (a vonat nem vár, van ilyen dalszöveg is). Összeszedem magam, próbálok (volt egy kolléganőm, aki azt mondta nem cipő ez, hogy próbálni kell, hanem megtenni, de még reggel van... Kávé is van bennem.)
Hajrá Ditte, Hajrá Lavors Neked is szép napot (mint egy skizofén, de értsem úgy, ahogy akarom...)!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat