Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-03-25

Kedves Napló!
Hétfő, 6 óra 10 perc, 0 fok.
Megittam a teámat, nagyon finom volt, zöld tea két karika gyömbérrel, elrágcsáltam az utóbbi és nagyon kellemes íz van a számban, torkomban (köszönöm, hogy ezt is megoszthattam Veled Napló).
Ma is lesz egy modulzáró írásbeli vizsgám, az elsőre nagyon ráizgultam, erre a másodikra már sokkal lazább voltam/vagyok. Nem igazán tudom, hogy kell még ezt kezelni, még mindig csak próbálok tanulni megtanulni. Sokszor fárasztó és nehéz. Egy napot ki is hagytam már. Múltkor öten voltunk csak, előtte pedig heten. Nem kötelező bejárni, de szerintem hasznos, csak fárasztó kissé este jönni haza minden nap, kivéve péntek. De én döntésem volt, vállalnom kell.
Hétvégén húsvét, Andris nem lesz itthon négy napot, mennek Hévízre felújítani egy nyaralót, Barbikám is két napot biztosan nem lesz itthon, még nem tudom melyik napot. Kellene nekem is a pihenő, megyek anyuékhoz majd, de addig is kell valami élelmiszert venni/készíteni. Gondoltam rendelek pörköltet anyuéknak és magunknak is, nem vagyok pörköltes, de anyuék igen. Itthonra is kellene kalácsot és sonkaalagutat készíteni. A kalács a leghosszabb, talán nagypénteken megcsinálom az alagúttal együtt.
Úgy érzem kissé megfáztam, nem fáj semmim, de többször köhögök ésúgy érzem gombóc van a torkomban, vagy a modulzáró miatt vagy a megfázás miatt, de kissé érzem a szervezetemben is hogy gyengül.
Hajrá mai hét. H-K-Sz-Cs. elméletileg suli, de van valami tavaszi szünet is, hu-hu lehet hogy csütörtökön nem lesz suli, valami rémlik erről. Ha csütörtökön nem lesz suli, akkor munka után kalács sütés:)
No hajrá mai nap!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat