Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-12-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-12-18

Kedves Napló!

Ma hétfő, 5 óra 58 perc, -2 fok van.
A hétvégén készítettem Barbussal közösen puszedlit lekvárral töltöttet és linzert szombat délután. Még sós süteményt és bejglit kell csinálni karácsonyig.
Ma hétfő, pénteken a rövid napon szabin voltam főállásban, csak másodba mentem, kolléganőm ma van szabin. Kívánom teljen jól a napja!
Nem nyertem a lottón, egy számot találtam el, ami nem fizet. Ötös és hatos lottóm van, elképzelhető, hogy a következő öt hetes lottóm csak egyik lesz, csökkentenem kell ezen szerencsejték szenvedélyemet is (is? és még mit). Van még egy szenvedélyem az olvasás e-bookon és nem én töltöm rá a könyveket, hanem Andris, nem is tudom mi lenne, ha nem tudnék olvasni este lefekvés előtt kicsit, így ez is szenvedély, bezzeg a tanulás neem, olyan sok kérdés van a leendő tanfolyamomon tanulni, hogy nem is tudom hogyan fogom megtanulni. Az egyik modulban 157 kérdés persze a válaszok is olyanok, hogy megfelelő sorrendben és 10 tétel felsorolva, ez kb. 1.570 tanulni való és ez csak az első modul. Kíváncsi leszek milyen lesz, 21-én vizsgáznak a többiek (akik nem én vagyok) mi lesz egyáltalán indul-e janurban...
Felfáztam, este és még most is fáj a hasam és sokat járok mozsdóba, veszek be tőzegáfonyát bár nem igazán hiszek benne, ha lesz időm munka után, amikor megyek másodba veszek urzinolt.
Hideg van, sokat fázom, pedig estére már használok ágymelegítőt, ne ijedj meg Edit, csak egyes fokozaton használom, de szükségem van rá.
Kezdődik a hét, remélem nyugodt és kigyensúlyozott lesz a nap/hét. A remény hal meg legutoljára vagy a reményhal tovább úszik.
Tegnap este hajat mostam és az ágyban száradt meg, ismersz most én vagyok a boszorka, megyek is kisímítózom, ami kb. 15 perc mire végzek, remélem kevesebb lesz.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat