Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-09-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-09-07

Kedves Napló!

Régen írtam már, mert nem volt nagyon időm (most sincs, de jó "kiönteni" kicsit magam magamnak, illetve neked kedves napló).
Hirtelen a legfontosabbak (kicsit erős, hogy ezek a legfontosabbak, de ide éppen elég ennyi is).
Ma főnökasszonyom odaadott, illetve átküldött a szomszéd irodából egy e-mailt megcsinálásra, fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni, nem is értem az egész levelet, átmentem hozzá, mondtam nem értem, erre ő sem értette azért küldte át... mondta megkérdezi a megyétől, hátha okosabbak. Szintén ma keresett rajtam egy levelet valami 6. havi jelentéskérés, az sincs nálam soha, s az iktató lányok sem iktattak ilyet, azt is meg kell csinálni, s egy harmadik jelentéskérés is jött, azt is csinálni kell, de nem tudom hogyan fogjak hozzá, ott a gépen csak nem tudom leválogatni, 5 tavalyi iratot kellene keresni, de nem tudom hogyan lehetne előcsalogatni a rendszerből... utálom az egészet, nem vagyok sem főnök, sem okos, aki tudja, délre kell bemennem, most lecsót eszem, még van 9 percem addig:)
Kedvelem az ilyen feszültségeket, szeretnék bizonyítani, hogy megtudom csinálni, de félek. A kolléganőm, meg annyi mindent megenged magának, hogy az meg már engem is sért, több mint egy órát késett reggel... 6,30-ra kellene járnia, s 7.40 után érkezett, persze én falazok neki is, de már nem először csinálja, s ő a déli félóra ebédidő helyett is másfél órát vesz ki..., nekem miért nem lehet ezeket megtennem??? kérdem én. S ha kérek tőle segítséget mindig azt mondja, ő olyat még nem is csinált, pedig persze, hogy csinált, csak letagadja, amúgy kedves, csak dolgozni nem szeret, leginkább csak lógni a munkából. Szeretem a munkám (máshoz nem is értek..), de az ilyen apróságok felizgatnak (nem jó értelemben...), s legszivesebben otthagynám a céget, ha megnyerném a lottón a főnyereményt...))) persze az elmúlt héten sem vettem lottót, majd e héten, s akkor nyerek:)))) álmodozom, de jó is lenne. Még 3perc, s viszlát, Viszlát naplócska!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat