Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-04-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-04-04

Kedves Napló!
Április 04. Reggel -2 fok volt, tegnap reggel és délelőtt havazott, nem maradt meg a hó, de reggel a háztetők havasak voltak és a délelőtti bevásárláskor is erős havazás volt.
Ma és holnap még szabadságon vagyok, megfáztam, fáj a mellkasom és olykor-olykor hőemelkedésem van, gyorsan fáradok, de gyorsan is kell gyógyulnom. Ma csak a másodállásba megyek, valahogy bírni kell, majd ebéd után nagyot pihenek.
Tegnap voltunk választáson, ma nem néztem még a választási híreket, de Barb már elmesélte ki győzött. Remélem eredménye következő négy évünk lesz, így legyen!
Még mindig nincs mosógépem. Az a menő, hogy beáztatok egy adag ruhát és kézzel kimosom, ez van. Kezd fárasztó lenni, de hiába telefonáltam a szervízre azt mondták még keresik a hibát, amit nem találtak még meg. Több, mint egy hete vitték el, ha nem találják, akkor miért nem adnak újat, vagy csak bedugták a sarokba, de akkor miért vitték el. Még mosni és centrizni tudtam vele, csak nem szárított. Ezen a héten megint rájuk telefonálok.
Anyuéknál sem voltam a hétvégén, mert betegnek éreztem magam. Kicsit lepusztultnak érzem magam, de pihengetek. Rengeteg teát iszom, most is készül. Holnapra zöldborsó főzeléket tervezek és valami csirkemelles feltétet hozzá (ezt tegnap kivettem a fagyasztóból).
Tehát mára:
- kézi mosás
- ebéd főzés
- pihenés
- másodba menni
- pihenés
Remélem jól fog eltelni a mai nap, még anyuékhoz is jó lenne menni, de nem tudom belefér-e a napi rendbe, majd látom.
Tudom idő kell a mellkas gyógyuláshoz, főleg gyógyszer nélkül. De nem merek dokit felhívni, mert ügye úgy sem vizsgál meg, csak telefonos gyógyítás van és ügye én szinte minden gyógyszerre beszédülök, így marad a teázás és pihenés és vitaminozás. De hátha csak bakteriális fertőzés és nem vírusos. Itthon nem kaptam még el senki tőlem, így reménykedem, hogy csak meghültem. Máris elfáradtam. Leszűröm a teát és pihenek. Másfél órája vagyok fenn, nem igazán jó arány a fent lét és pihenés között, de majd javulokl, veszek be grepfuit mag kivonatot is, ami gyorsíthatja a javulást. Fáradt vagyok vagy csak reggel van és ilyenkor mindig az vagyok még egészségesen is. Hajrá Ditte, vitamin és tea, induljon a mandula!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat