Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. november 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. november 10.

Kedves Balázs és kedvenc jákóm Dennis!
Olyan büszke vagyok rátok! Tudtam rátok aztán számíthatok!
Persze kedves madaram is kellett ehez és az ő baromi nagy fogékonysága....mindössze pár nap kellett ahoz hogy Dennis megállás nélkül azt szajkózza hogy KÖCSÖG!
Hát nem egy tündi-bündi?! Akkora feeling reggel álmosan és kómásan botorkálni az életet jelentő és a világot kitágító koffeintartalmú forró és barna löttyi felé, miközben hallgathatod hogy... "szia köcsög", esetleg "kuuurva"... olyan szeretnivaló jószág! :)))
Csak nem tudom mi lesz vele...nagyanyámhoz nem mehet vissza...nem tudja gondozni. Nálunk nem fér el, mert azért elég nagy helyet foglal el ez a túlméretezett szófosásos és füttymester veréb. A hülye csirkéje most újra felvette azt a szokást hogy lóg lefelé a kalitka tetejéről és közben simogatnom kell a pociját, a szárnya alatt, a combját miközben úgy kéjeleg mint egy macska...egyszer annyira elmerült az élvezetekben ez a büdös kéjenc hogy elengedte a kalitka tetejét és akkorát csattant az alján hogy még a szeme is keresztbe állt. :-)Persze dúlt-fúlt és rikácsolt a szerencsétlen és olyan szemeket eregetett rám, mintha én tehetnék az egészről...de kiengesztelődött újjabb 5 perc dögönyözés után :) Azt már megse említem hogy mobiltelefon csörgésnél automatikusan beközli hogy "halllllóóóó", meg utánozza a mikró hangját és a csöngőt is...volt már olyan is hogy valaki kint várt, mert azt hittük megint kedves Dennis szórakozik velünk :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat