Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 21.

Éljen ez a csodás napsütéses madárcsiripelős napsütötte reggel! Gáborka zseni! Na mit nem csinált reggel amikor eldöntötte hogy mit is vegyen ma fel??? Na ja! Kinézni az ablakon! Persze szép a fehér, pláne akkor ha full fehérben vagy, de nem akkor ha egy istenverte marha beletrappol mögötted a pocsolyába! Mindezt a munkahelyemtől 100 méterre! Ááááááááááá! Nem sok hiányzott hogy emberünk lebucskázzon a lépcsőn!
Tegnap megírtam egy elég terjedelmes levelet annak aki számomra olyan fontos...a tartalmát mindenki sejtheti.
DOKI! BÉLA! Kélek szopjátok le egymást hosszú tömött sorokban! Hogy szüljön anyátok sündisznót ti gyökerek! Kicseszettül unom azt hogy ilyen szar a TTC ámíííítástechnikai háttere! Gondolom a sor végén áltatok amikor a tehetséget osztogatták! Megint baszott elküldeni a levelet, pont úgy mint tegnap délelőtt. Kicsit kiakadtam...végülis 5000 karaktert megírni nem 2 perc volt, de amit írtam, szerettem volna ha az is megtudja akinek szánom. Tudom maximalista vagyok és rohadjak meg. Ja ha nem a ti hibátok akkor sorry és adjátok át azon nyomban az illetékeseknek...vagy van egy jobb ötletem...vegyetek fel helyettük hozzáértő embereket...sokat segíthet!
Véder nagyúr él és jól van /bár ebben nem vagyok biztos/
hogy honnan tudom? Mellettem ült a metrón!
Sose gondoltam volna hogy egy tüdőből ilyen hangokat is elő lehet csalni. Emberünk hörgött, morgott, köhögött, szipogott, cuppogott, sípolt, és még legalább egy tucat definiálhatatlan hangot adott ki. Egyre kíváncsibban kezdtem figyelni, hogy bemutatta-e már az egész tárházat, vagy még csak hangol. Egész jól szórakoztam egészen addig amíg fel nem hörgött egy jó adag slejmet amit utánna kéjes pofával megrágott, majd egy határozott mozdulattal le nem nyelt! Itt egy csöppet eltorzult az arcom...
Ekkor jutott eszembe hogy ha ő Véder nagyúr, nálam meg Nokia telefon van, azaz a TÉRERŐ VELEM VAN!!!, akkor viszont ifjú Jedi lettem hirtelen...fegyverem is volt ám! ! ! :-)
Egy reggelire bepakolt banán! Elképzeltem amint fénykard hiányában előkapom táskámból a banánt és egy laza mozdulattal úgy baszom homlokon vele hogy leesik az álla a csodálkozástól! Majd egy finom mozdulattal lenyomom a torkáig a banánnak álcázott jedikardot! :) Vigyázz! Közveszélyes vagyok! Banán van nálam és nem félek használni!!!
Erről jut eszembe...egy csajszi elmegy a nőgyógyászhoz hogy háááát neki onnan lentről bélyegek potyognak ki.
Erre az orvos közli hogy az nem lehet, vetkőzzön le megvizsgálja!
Vizsgálat közben kérdezi a nő: "Ugye doktor úr, igazam volt?"
Erre a doki: "Nem hölgyem ezek csak a matricák a banánról!" :-) no comment




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat