Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 17.

Úúúúúúúúúgy szeretem a családomat és a barátaimat!
Vagy segítenek, vagy azon munkálkodnak hogy osszák szegény ártatlan búrám!
Balázs megjelent egy hófehér reluxával amit fel is integrált a régi NDK-s szandi barna helyére a szobámba, a következő felkiáltással..." itt van köcsög...örülsz??? Hiába a tisztelet nem erőssége! :-))) Oszt megvagyon a függöny is....hmmmm....bordó
csíkos szatén...Karnisfelrakás az konkrétra sikerült
Na mire azt igen megfáradt állapotunkban felbarkácsoltuk az plafonra és persze a régi helyére a sötétítőt, a simát meg bejjebb az ablak felé...persze mindkettőből vágni kellett ami tekintve józansági mértékünket igen vicces volt, egy külső szemlélődő szemével viszont azt mondanám leginkább szánalmas.
Persze hogy gugolva vágtam, így a felállás után akkora Mátrix mozgást nyomtam le mint egy csípőficamos egy Hyperspace partyn! :)
Osztán meggyütt a mesterembör és kreált a plafonra nekem tükröt.
Az a jó hogy csak akkor veszem észre hogy fent van, ha hanyatt fekszem rata.....mindenkinek üzenem....mielött megveszitek gondoljatok bele.....a másikat fantasztikus érzés lesz majd látni benne ...de ott vagy te is!!! :))) Na És Az Baromira Zavarbaejtő!!! De majd megszokom...vagy nem...de az biztos!
De mire valók a családtagok és a barátok ha nem arra hogy segítsenek az ilyen nehéz helyzetekben is, az ilyen és ehez hasonló lelki támaszokkal...tök jó, húúúúúú de fasza lett, nekem is kell egy ilyen és egyébb semmit mondó de mégis oly léleksimogató mondatokkal. Na hát lehet hogy másnál így van nálunk nem...
Íme egy-két reakció!
Apu: Bejön körülnéz..."na most már tényleg olyan mint egy kupleráj" majd kifordul és elmegy. De nagyon jó tetszik"
Anyu: "szobáztatáson már gondolkodtál?"
Öcsém: "Gondoltál már arra hogy mi van ha leesik és mondjuk beleáll szex közben az épp aktuális barátnőd hátába v. valami hasonló elhalálozással járó dolog történik?" ehez járt egy csöppet tenyérbemászó mosoly is kíséretnek...
Ponyi: "na tesvérem kíváncsi vagyok mi van akkor ha reggel véletlenül meglátod magad ébredés után...na azt megnézném!"
Tudniillik reggel köztudottan nagyon csúnyán bírok kinézni...mit csúnyán...ijesztően! De azért szerencsére ha be vannak húzva a függönyök, akkor max. kontúrok látszanak...ami álltal sikerül magamat megkímélni egy horror látványtól amitől vagy elszörnyedek és el van cseszve a napom, vagy kiröhögöm saját magam...egy a lényeg...mindenképp oltom magamat, mert igénylem! És mert Loreal és megérdemlem!

Vasárnap már úgton voltam Viktorhoz mikor felhívott és benyögte: "öreg nem megyünk sehova, mert a srác elfelejtette hogy vasárnap délig van nyitva az autókereskedés! Korrekt mi? Nem mentünk Miskolcra.
Úgyh. felugrottam hozzá majd a fiúkkal beültünk a Cook-ba és kaja-pia meg dumálás...én pl. megint ananászlevet ittam, aminek köztudottan igen jótékony hatása van, de hát barátnő nélkül mindez a hatás olyan fölösleges mint fedettpályás ki néz magasabbra versenyen a cselgáncscipő ;-))) Szóval most nem a hatásáért mint inkább az ízéért sikerült elfogyasztani :))))
Szal...ja-ja-ja kattogás van rendesen...de visszatérve Viktorral megbeszéltük a kis volt a legmeghatározóbb tanárnénink a nemiéletünk korai ill. kezdeti idejében...és érdekes módon 28 és 30 évesek voltak...na meg pedofilok :) ja bocsi csak türelmetlenek! ;-)))
Oszt mögtudtam asztat is hogy sajna Dalmával így egy év után úgy néz ki szakítanak, mert hiányzik a tűz...gáz. De várható volt.
A hétvégi vizsgát megoldottam. A két tanársegéd néni közül az egyiknek rögtön beloptam magam a szívébe, aminek később meglett a hátulütője is! Állt fölöttem és nézett ill. bólogatott és segített is, ha kifogyott a papír akkor hozott. Tényleg aranyos...de úgy nem tudok puskázni ha felettem áll! :) Olyan pofátlan meg nem voltam hogy nyíltan....
Márpedig én erről a tárgyról annyit vágtam hogy amit a puskámról elolvasok azt szó szerint le kell írni arra a lapra amit adtak! Nem valami izmos mi?!
De ezen is túl vagyok...csütörtökön én és öcsém is vizsgázunk...szerencsétlen ma tudja meg hogy milyen hajat kell majd csinálnia...ahogy az Olasz mondaná...Szopoááááá ;-))))
Ne feledjétek...nemsokára jön Spongya Bob Kockanadrág a mozikba!
Nagyon nagy fun club tag úgyhogy kötelező moziba vonulás lesz!
Kaptár 2-t is sikerült befigyelni vagy már 2 hete...hát tipikus zimbes-zombis filmet sikerült csinálni csupa hihető és valóságszerű részlettel!!! De türhető...és még szép hogy úgy van vége hogy jöhessen a 3-dik rész!
Ma reggel épp álltam a buszmegállóban, mikor arra jött az ex-em "nevelő" apja és lassított hogy elvigyen minket a végállomásra, de már ott loholt mögötte a nagy kék vasaló, így megköszönve intettem neki hogy már itt jön a busz!
No ahoz képest hogy néha hogy köpködtük egymást, /bár később sikerált megtudni kik keverték a szart/ baromira jól esett hogy egy ilyen gesztust ajánlott fel! Amúgy nagyon csíptem a csóka pár dolgát...párat meg rühelltem! :) De most hogy már nincs hozzá közöm napi szinten a népszerűségi indexemen hatalmasat ugrott!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat