Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 21.

Betegség, egyedüllét, viszontlátás, vegyes érzelmek, furcsa reagálások, aranyos gesztusok, unatkozás és egy megérzés és még sokan mások.
Valahogy ezek történtek velem péntek óta....

Sokszor elképzeljük milyen lehet majd viszont látni...most mondom...teljesen fölöslegesen képzelitek el, úgyis teljesen másképp lesz és nem lehet rá felkészülni.
Pénteken épp hogy éltem és hazaindultam...felszálltam a metróra.
Majd jó 10-15 mp. kellett míg felfogtam mit látok. Egy nő, egy férfi és közöttük egy kislány akik túl ismerősek voltak...túlságosan is. Még ilyen helyzetben nem voltam soha az életben, ezért nem tudom mit lehet ilyenkor kezdeni...azt se tudom észrevett-e...alig láttam ki a fejemből...úgy gondoltam elég kellemetlen már így is...úgyhogy amikor a kislány épp a fogát mutatta a számomra oly ismerős néninek és hihetetlenül aranyos volt, úgy döntöttem hogy hátrébb sétálok, mert nincs itt keresnivalóm és leszállok a Lehelnél, úgyis gyógszertárba kellett mennem lázcsillapítókért, meg egyébb hasznos holmiért! Szóval nem így képzeltem a viszontlátást.
Fura.
Este megtapasztalhattam egy aggódó anyai szeretetet és a vele járó aggódástúltengését. Amikor már ott tartottunk hogy tölteni készült a poharamba, megkértem hogy amíg nem haldoklom ténylegesen, mellőzze a körbeugrálásom...beteg vagyok nem halálos beteg!!!!!
Szombaton jól jártam, mert reggel 8-tól este 6-ig tök egyedül voltam otthon betegen...nem kívánom senkinek! Úgyhogy jött a felmentő sereg ha csak egy órára is Viki személyében...de csak egy órát bírt maradni, úgyhogy utánna szenvedés újfent.
Küldtem SMS-t...kaptam SMS-t oszt nem értettem, nem így szokott válaszolni...de már tudom hogy épp más nagyon komoly elfoglaltság volt...így kaptam vissza valamit...mert hogy írtam aztán azért valamit csak illik válaszolni. Azután meg vasárnap mán kaptam egyet olyan normális fajtát :) persze dafke olyan semmitmodót kapott vissza mint kűűűűdött!!! Szerintem most ő se érti :))) De a valószínűbb hogy nem is érdekli, mert most vadászidény van és épp hiszi ha látja :) na ebből is látszik hogy némelyik nő mind egyforma...bár pasiban is jól hangzott! ;-)

Azután vasárnap már szerencsére a rahedi gyógyszer tea és egyebek hatására már csak hőemelkedésem volt és kimozdultam a lakásból, mert már szenvedtem a bezártságtól!

Ma reggel meg egy érzéssel keltem...hogy valami baj van, vagy lesz...velem vagy valakivel a környezetemben...és azóta is tart ez a rossz előérzet...kíváncsi vagyok mi történt, vagy fog történni.

Megint majdnem elkövettem azt a hibát hogy nőket akartam megérteni, persze ettől mindíg vagy fölmegy az agyvizem, vagy rájövök hogy ki vagyok én hogy megfejtsem a megfejthetetleneket.
És teljesen mindegy hogy az illető nő...barátnő, vagy barát...esetleg azért több mint barát...az eredmény akkor is a logikának vagy következettességnek ellent mondó dolgok jönnek ki a világ legcsodásabb és leggyorsabb hangulatváltozása kíséretében.
Úgyhogy azt hiszem eddigi silány kis életemben vagy századszor kell hogy újra azt mondjam magamnak...
"Ne akard megérteni, csak fogadd el őket így és szeretsd őket...ez többet ér mintha megértenéd hidd el, mert bár részeket láthatsz kristály tisztán, de összességében mindíg ködös megfejthetetlen talány marad a NŐ!"

Na a talány megfejtődött és ebben a nő segített...Bob visszatért.
És nem biztos hogy örülök neki! :))) Ez a Bob pont olyan kimért, flegma oltogatós köcsög mint én tudok lenni...szörnyűűűűűűű!
És milyen fura az élet...az ember kezd megszokni és megszeretni valamit, aztán kiderül az egy rosszul működő verzió volt csupán de már formatálta a disc-et így tiszta lappal újra az erősebb verzió updatelődik...na ezt a verziót meg ismered, csak magadra kell nézned...és kiderül nem csak ő látott másnak...kicsit te is őt :)))
De így szép az élet ha zajlik!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat