Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 19.

Si deus pro nobis, ques contra nos...
Ez lészen majd a karomon körbe tetoválás gyanánt a régi alatt!
Mondtam már? Nem? Vagy csak nem elégszer? Szeretem!
Nagyon!
És nagyon hiányzik és nagyon...nagyon...nagyon... :)
Az ajtó project halad, de nem elég gyorsan...ha két hete kész lenne is késő lenne már...
Itt ülök bent dolgozok...na jó...próbálok...nem megy.
Linkin Park Meteora üvölt a fülembe és kint süt a nap...miért kellett nekem felnőni? Hogy utáltam a felnőtteket amikor azt mondták:"addig jó míg gyerek vagy...bla..bla...csak az a dolgod hogy tanulj" De qurvára igazuk volt, és qurvára felnőtt akartam már lenni.
Nesze baszkikám megkaptad! Most jó? Élvezed?
Munka, pénz, problémák tömege, felelőség, csalódások, egzisztencia és csupa ilyen dolgok amik miatt be kell lássam kedves felnőttek...kicsi szöszi alig pár éves gyíkarc Gábor elnézéseteket kéri amiért a jegesmaci zuzmarás valagára kívánt titeket ezzel a bull shit szövegetekkel együtt és üzenem: Igazatok volt!
Mennyivel egyszerűbb is volt az élet...milyen problémáink voltak? Nem nézhettem meg az esti filmet, nem mehettem le játszani vagy, bringázni, tanulni is kellett néhanapján, ja és persze a lányok akik nem vettek minket észre csak a felsősöket :) Persze amikor mi voltunk a felsősök akkor meg magasról cartuk le a kis pisis csajokat...így folytatva az azóta is tartó körforgást.
Húúúú mi minden zaklatta kis életünket, barát-e vagy nem mert beárult...vajon tetszem-e neki, vajon mit szólnak a szülők az 1-es v. beírás miatt.
Azt itt állok, felnőtnek mondanak míg közben egy részem gyerek és soha nem akar felnőni...mert manapság a felnőni szó egyet jelent azzal hogy depressziósnak lenni és boldogtalannak...így őrzöm a gyereket tovább magamban és remélem sose veszítem el.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat