Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 25.

Szoszi devla kedves testvíreim itt a föld nevű bolygón!
Ímhol vagyok és fényévekkel jobban mint tegnap.
Tegnap vót nagy lecc get nóóóóóóójz! ICE CUBE BABY!
Meg Dr. Dre Smoke Up Tour, Eminem...meeeeeg már nem nagyon emlékszem már, de jó volt újra trance, hause és egyébb után egy kis alap zenét lookingolni....persze utánna már újra bekönyörgte magát az új szerzemény hogy összeszorítsa a gyomrom, kiszárítsa a torkom és libabőrös legyek tőle mindenhol.

Gondoltam ha hazamegyek olyan kúrát nyomok mint egy dömper homok! És használt! Csak hát a mellékhatás nem maradhatott el...úgy híííják másnaposság! :o)
Haza....Öcsém, most kérek egy poharat meg az üveget....jó akkor most tölts és majd szólok ha elég! Szóltam...úgy a pohár felénél! :))) Tudom hogy csúnya dolog nem megtisztelni egy Whisky-t azzal hogy csak úgy lehúzzuk mint vidéki paraszt a ruhát az angol WC-én, de hát égett a ház!
Döbbent arcok és bután értetlen szemek keresztüzében gyorsan kértem repetát, nehogy rátekerje a kis nigger a kupakot. Amit a te noooooormális vagy? Kérdés követett Ponyitól...majd a na ezt szeretném tudni hogy miért....jó?
Na utánna kicsit jobb lett. Azután el kellett mondanom hogy mi fene bajom volt. Szegény Vikit ezután 0-ra raktam, mert igényelte és hát valljuk meg...őszintén elmondtam egy-két dologról a véleményem neki ami miatt most nem tudom hogy épp utál vagy imád. Majd meglátjuk! De hát mire valók a barátok ha nem arra hogy felnyissák a szemed? Nagyon ledöbbentettem szegényt és már majdnem sajnáltam, de hát baráti kötelességemnek éreztem hogy rávilágítsak egy-két igen fontos dologra. Úgy láttam sikerült :)
És most teszi amit tennie kell!
Természetesen Tiesto végig nyomta hogy jó legyen...és hogy azt érezzem...ha van még jegy akár egyedül is kimegyek Ausztriába ami köztudottan a kenguruk hazája ;)
De ha nem jön össze akkor buli, vagy vagy vagy vagy....húúúúúú na most akkor mi is van? Telhetetlenségem határtalan! :)))
Mert hogy kéne és nagyon és a szem a lélek tükre...jaaaaaaaaaj és buli!
Mivel az agyam...már ami még aktív és működés alatt van és nem rakta ki a karbantartás ill. ne zavarj táblát...az kattog.
És olyan rohadt módon kivagyok emberek hogy ha nem kezdek magammal valamit tutter megkattanok és mint az jó bolondhoz illik nem a fele királyságom hanem a fél cédulám adom bármiért amitől normális leszek újra.
Úgy érzem Bob kezd rájönni a szörnyű tényre...pont olyan skizó mint én...most már vágod hogy miért néznek rád úgy az emberek??? :O) Pedig mi vagyunk az átlag! ! !

És most csak azért is ilyen hangulatom van és ez szól a fülembe már vagy huszadszor, mert imádom és sokat jelentett valamikor /persze még mindíg :)/úgyhogy:

Egy nyári éjjel megláttak
Csendben álltam, nem kérdeztem, ki vagy
Tudtam, rád vártam, álmom volt e nap
Vágyom rád, oly messze vagy

Ha szavad hallom, megvédelek
Egy szót se szólsz, én értelek
Szállj velem, feledve bűvös napokat
Vágyom rád, oly messze vagy

A hangod hallom, ha zúg a szél
Mondd, hol maradsz, ha a csend kísér
Elsuttognám minden titkomat
Vágyom rád, oly messze vagy

Kevésnek érzem minden sóhajom
Üressé vált minden mondatom
Még egyszer láthatnám az arcodat
Vágyom rád, oly messze vagy

Kérlek ne sírj ha valami bánt
Hívj, egy szó, s dalom érted kiált
Rám találsz majd, tudom, eljön az a nap
Vágyom rád, oly messze vagy




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat