Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 2.

Kedves 50-es nők...miért?
Az utóbbi időben megfigyeltem hogy BKV-s utazások során van egy kaszt, akitől kiver a víz. Pl. ma jövök az Örsön az 50-es néni a műprém satyival az egy táska két szatyor szindrómával és a kékkel festem a szemhéjamat ami ritka szarul áll, de legalább kiemeli a táskákat a szemem alatt nő. Jön mellettem...kb. egy tempóban, ami már tiszeteletreméltó, figyelembe véve hogy eléggé gyorsan közlekedek :) Éééééééééééééééés oldalaz a Metró felé...de én útban vagyok...szerintetek szarik rá??? Kicsit belegyorsít és centiről-centire mászik elém...de nem elég gyors...én meg elég bunkó és nyűgös reggel hogy ne lassítsak...így elkezdtem dekázni minde egyes lépésnél a tátyójával. A harmadiknál, mondjuk mielőtt már keresztbeakasztottam volna a lábát hátraszól...előre szólok nem az inteligencia hányadosainkat fitogtattunk :) A néni kezdi...
-Nem lát?
-De. De miért vág be elém?
-Vak maga?
-Nem. Szándékosan rugdostam a táskáját, hátha észreveszi magát!
-VAKEGÉR!!!!
-Szerencsétlen Hülye! Önnek is szép napot hölgyem!
Na ezt is persze végig vigyorogva a fejébe, had főjön a műszörme sapi alatt az a csúnyán smikelt háziasszony fejecskéje...legalább megspóroltam neki egy reggeli kávét, mert a feje színét elnézve annyi adrenalin volt a néniben, hogy örültem nem kap agyvérzést.
Miért ilyen eme korosztály női tagjai? És miért ugrok rájuk ennyire? És miért csak a nőkre? Nem tudom....talán az a magyarázat hogy ennyi idősen már kiégnek, megfáradnak mint háziasszony, esetleg a klimax...de mindíg ezek csinálják a balhét és nekik áll feljebb, ha meg visszavágsz, akkor nem tiszteled :) Tisztelet? Az egyik legszebb szó és dolog amit egy ember megtehet egy másik emberrel szemben. Pont az ilyenekre pazarolnám???
De lehet hogy...ugyi mivel ez pont Édesanyám korosztálya csak annyi hogy a "szülő korosztály"-al mindíg balhésabbak vagyunk...nem vágom.

A nap mondása mára:
-Csak az a nő foglalt, akin fekszenek.

És így fizetés előtt jöjjenek, hogy milyen fizetések is vannak!

"Hagyma" fizetés: meglátod, kezedbe veszed... és sírsz

"Kutya" fizetés: nem segít semmiben, csak szenvedést okoz, de nem tudsznélküle élni

"Fekete humor" fizetés: nevetsz, hogy ne sírj

"Óvszer" fizetés: elveszi a kedvedet és az inspirációdat

"Impotens" fizetés: amikor a legnagyobb szükséged lenne rá, cserben hagy

"Diétás" fizetés: általa egyre kevesebbet eszel

"Ateista" fizetés: kezdesz kételkedni a létezésében

"Korai magömlés" fizetés: alig jön be...és máris vége

"Viharos" fizetés: nem tudod mikor jön és mennyi ideig tart

"Menstruáció" fizetés: havonta egyszer jön és öt napig tart

A spec helyzetet figyelembe véve és a köztünk lévő hasonlóságot, pont ugyan ezt érzem én is...pont ezért pont ezt szeretném adni és kapni...éééééééééééés abból baj lehet...feketén-fehéren akkor a szürke frankót.
Jó lenne nagyon, de nem bizti hogy a végén tényleg jó lenne, de lehet hogy még csak az ideje nincs itt...de ezt megölöm ezzel a mondatommal hogy...a "dolgokra" akkor van szükségünk amikor annak hiányát érezzük, amikor arra vágyunk és ezt nem tudjuk befolyásolni.

Hajjjjjaj....felhívtam kedves barátomat, mert ahogy egy több éve szóló mondás van közöttünk, ha valaki panaszkodna hogy nincs kedve.... " A kedvet venni kell ! ! ! "
És én vagyok a pénteki buliszervező...na ja...megint apu intéz mindent!
Jaaaaa és a fiúk már most közölték hogy tőlem kötelezően egy szilveszteri szintű bűntetős bulit várnak...asszem nem kell félteni....meglesz! Ez most tudom tök Ego és fúj, de...ááááááá fogok én itt magyarázkodni :))) Aki nem hiszi járjon utánna.
Népliget....péntek...E-Klub...érkezés éjfél környékén...

Közben Zanizabar szól a fülembe és aztat mondja nekem....
Néha jövök, néha megyek,
Néha nem jönnek be a szerek.
Nem nézek hátra többé,
Boldog leszek!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat