Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. május 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. május 11.

The end...

Tegnap közölték hogy
-Srác holnaptól ne gyere. Nincs állásod.
Nincs ezzel semmi gond. De nem voltak korrektek. 6 év után többet várna az ember mint két kicseszett hónapot hogy állást találjon.
De nem alkudozhattam. Vagy közös felmondás v. kirúgás.
Úgyhogy már mától nem is tehetem be a lábam max a HR-re.

Nézzük a lelki oldalát.
Nyomaszt hogy ennyi adóssággal a hátam mögött most mi lesz.
Elég lesz-e a két hónap, találok-e normális állást, mi lesz a pénzzel??? És ezáltal a családommal akik velem nyögik az adósságaimat. Szóval a bizonytalanság...ettől rosszabb a világon nincs.
De....
Hihetetlen megkönnyebbülés. Lelkileg nagyon tönkretett már ez a rohadt Citibank és hiába vagyok erős, ennyire úgy néz ki ennyire mégsem. Egy másfél éve nem vagyok önmagam és egyre rosszabb volt. Ha őszintén be akarom vallani, már egy pszihológus jót csámcsogott volna rajtam.De talán kicsit ki is pihenem magam végre.
Így viszont legalább ott van a lehetőség. Kötlezően kikerültem a mocsárból és muszály lépnem, beleadnom mindent és talán tényleg pozitívan változhat minden. Ha meg nem sikerül két hónap alatt találnom valamit legfeljebb meghosszabbítom ezt a két hónapot :)))
Már ma küldöm két helyre az önéletrajzom és szedem össze az ismerősöket és nézem a Bankok lapjait hátha...most nem ülhetek le....most végre újra megmutathatom magamnak és azoknak akik szeretnek és ismernek hogy újra lehet rám büszkének lenni valamiért. Ez is fontos. Nekem az! Sajnos nem az az ember vagyok aki magáért tenne meg többmindent. Magamat képes vagyok elhanyagolni, ezért úgy kezelem ezt is hogy mások miatt, ami által magamért is teszem.
Nem tudom milyen sűrűn tudok lenni itt majd fent, de azért igyekszem...mert most ugye prioritás van....MUNKA!
Akár jövő héttől dolgozhatnék, de az ember úgy van vele hogy nem adja le amíg nem muszály.
A pénzügyben nehéz ismerettség nélkül normális munkát találni...megpróbálok mindent megtenni és közben elhinni hogy így a jó...a változás mindíg jó és...talán ahogy pár napja írtam...
Talán van esély...esély egy jobbra és másra...de ezért végre tennem kell és nem ülhetek sajnálva magamat.
Persze nem ilyen happy minden ezt tudja mindenki, hisz nagyon sok múlik most azon hogy mi fog történni az elkövetkezendő időkben és ez rohadt nagy nyomás...pláne hogy addig bizonytalanság van.
De remélem hogy mindenkinek igaza volt /és ők nem voltak kevesen/ akik azt mondták ill. írták hogy talán ez kellet ahoz hogy végre válozás legyen és jó irányban alakuljon az életem.
Remélem...nagyon remélem...félek, de bízok.

Nem szeretnék elhanyagolni itt senkit aki fontossá vált számomra, bár kénytelen vagyok valamilyen szinten...remélem nem végleg.
Mert ugye eddig a munkahelyemről TTC-ztem...otthon meg nincs számgép. De mivel az olyan típusú állások amiket szeretnék nem az Express-ben vannak hanem a HVG-ben és az interneten, azért elkövtekezendő két hónapban még biztos hogy jópárszor találkozunk srákok!

És ne feledjétek
A börd ár szinging
A szán iz sájning
A szkáj iz blú....bát ájm nát blúúú :)

cheers
Gabor Thullner ex Citibank Cross-Sell Coordinator.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat