Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 16.

Allways Hardcore.......
A teljesség igénye nélkül fog íródni a mai napló, majd a héten mazsolázok....szólval allways hardcore....erről szól egy ideje kis életem, de remélem most sikerül változtatnom, újra unalmas, meg normális és átlagosan ecccccerű srác akarok lenni a lelkiszegények boldogságával....és csendben megöregedni miközben elhiszem hogy boldog vagyok!
Ehelyett a 40 éves életkor már kihívásnak tűnik! :)))
Na de kezdjük....Szerda, felkeltem és feeeeelinges nap.
Köhögök mint egy tüdőkóros marha, de jó idő és gizdaság van....elegance, Merci, bömbölő zene és délelőtti mászkálás.
Közben nézed az emberek fejét és az arcukra kiülő undort. Seráfütty! :))) Miért?! Ott ülsz az autóban elegánsan, egy napszemüvegben, mert kisül a szemed hisz végre ragyogó jó idő van... mellettem Viki és míg az emberek vásárolgatnak viszik a gyerkőcöket suliba meg oviba te ülsz baromira ráérősen egy nagy autóban, melletted egy csinos lány és máris megjön az emberek véleménye az arcukon keresztül...na
a gazdag gizda köcsög a kurvájával de ráér...dohányoznak, kajálgatnak az autóban meg dumálgatnak, szól a zene és közben nézik amint a rendes emberek végzik mindennapos dolgaikat....hát én tudom mi az igazság, ők nem. De ez a látszat.
Na és előtte amikor felmentem Vikiért :))))....na itt álljunk meg. A drága persze akkor kelt, mert nem emlékezett mit beszéltünk meg. De ééééééédi...hógyispersze megvártam míg egy óra alatt indulásképes állapotba hozta magát. De amilyen látvány fogadott....NA!!! Szóval ez is a hardcore kategória egyik győztese. Képzeljetek el egy vékony, fekete hajú nagyon kék szemű egyébként kifejezetten csinos lányt. Megvan? Akkor felejtsd el. Ezt a képet sose fogom tudni elfelejteni. Áll velem szemben hiányos szemöldökkel /mert ugyi rajzolva van/ egy egybe pizsibe amin Füles figyel kifele bambán...mondjuk pont mint a gazdája! :)))
Hihetetlenül aranyos volt és zabálni való, mint egy 6-7 éves kislány, de megmondom őszintén.....szexuálisan ennyire lelombozó dolgot rég láttam, mint amikor megfordul és fut föl a lépcsőn zavarában, mert látja hogy alig tudom visszatartani a röhögést és ekkor látom hogy a fenekénél ahogy az kell, jó buggyos :))) Mielőtt bárki azt hinné hogy a tipikusan reggeli arc ellen volt kifogásom...nem...aludtunk már együtt.
Ez az összkép kicsit sokkolt! De lépjünk tovább....play station party estig....a csötörtöki napra már nem is emléxem :))))
Pénteken meg meglátogatott Barbi néni akivel mondhatom így....hihetetlenül jól éreztem magam! És Bob mielőtt azt hinnéd vicceltem, komolyan mondtam...nekem most két napig barátnőm volt!!!
TE! Nagyon jól éreztem magam veled és örülök hogy végre nem agyaltam fölöslegesen rajtad, hanem csak rád figyelhettem! És ne aggódjááááááááá nincs vész csak jó volt újra ember lenni! :)))
Péntek este csúnyán megríkatott minket a fiúkkal...úgyh. a bátor sáska érdemrendet megítéljük nektek Judittal egyetemben persze. Na ott már fájt a hasam és a fejem a röhögéstől!!! Tök perec volt....vagyis kerek perec lettem tőle :)))
Péntektől már olyan bulizhatnékom volt hogy szinte remegtem.
A fiúk folyamatosan mindennel butítottak és fárasztottak, nehogy eccercsak felpattanjak és közöljem Party Time! NOW!!! Ehez nem kevés mennyiségre volt szükség....amit Barbi hozott Ballantines is kiürülőben van! :))))))
Vágjátok? Mindenki üveges szemekkel bambul én meg testileg hulla, az agyam meg pörög és a szívem kalapál...a gyomrom meg ugrik görcsbe....aki vágja az érzést tudja miről beszélek...így rögtönöztem egy laza táncbemutatót a többiek meg.......húúúúúúúúúú anyúúúúúúúúúúú neeeeeeeeee, ez az állat már tombol!!!! :)))))))))
Többször is sikerült beszélnem telefonon Zitával, persze amikor nem hagytam otthon a mobilt és végre rájöttem miért nem küldi el neki az SMS-t meg ilyenek :)
És 8 nap múlva érkezik! Szerintem nagy dumálás lesz!!!!!!!
Már megígértem hogy újra megtanítom Magyarul! :)
Ugye mindíg csak a külföldiül beszélés? Aztán elfelejteni mádzsár, mert mán csak englisül nyomjuk a vakert! Szoszi devla sukar lala há nem lesz ez így jó! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat