Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 23.

Őszinteségi Roham!
Kicsit más mint eddig...
Egyetlen kis gettótöltelék Öcsém. Azt hiszem szavakkal nem lehet leírni hogy mennyire szeretlek. Látom azon kis Misimókus búráján hogy boldog attól hogy boldog vagyok és imádja hogy visszakapta a testvérét. Ez persze azzal jár hogy folyamatosan kiborul tőlem hogy hogy lehetek ilyen beteg, de ahogy mondta imádja, csak már elszokott tőle. Szóval örök helyed van a szívemben...respect my nigga'
Kedvesem!
Csak annyit mondhatok neked hogy bárhogy is alakuljon a mi kis kapcsolatunk vagy az életed tudnod kell hogy nagyon sokat jelentessz nekem és talán eddgig te vagy a legőszintébb és legértékesebb nő akivel valaha is találkoztam. Vigyázz nagyon magadra, mert veszélyeztetett és kihalófélben levő gyöngyszem vagy a mai világban. Persze te se vagy egyszerű eset hisz NŐ-ből vagy / tudom hogy ezt úgy szereted! :-) / de tökéletes nem létezik és nem is kell, hisz emberek vagyunk ezáltal gyarlóak és telis-tele hibákkal!

Tegnap este hosszas tépelődés után levettem az adatlapomról a DMX képet és felraktam a legtipikusabb, legprovokatívabb képet magamról...olyan szép, olyan romantikus, annyira emberi. De nem?! Aki olvassa a naplómat és megnézi a képet biztos hogy rácsodálkozik majd!!!!!! Pedig ez a flegma kinézetű csóka én vagyok! Hogy is van? Ne ítélj elsőre??? :-)))
Sokáig nem tudtam hogy ezek a naplók nyilvánosak és így megdöbbentem hogy az elmúlt időben egypáran jelezték felém hogy tetszik a naplóm nekik. Már várom a negatív kritikát is ám!!!!!
Ebből számomra az jött le hogy akinek ez tetszik az legalább olyan agyament mint én! Világ agybetegei egybesüljetek! Idéznék az egyik kritikusomtól.
"EZ ALÁZZZZZZZZZZ - MÉG !!! kűgyél még !!!!! mindet - most ! Igazi egészséges irónia, szarkazmus - nagyon teccik tényleg. Hajrá!"
Igazából én azt hittem ezt magamnak írom, de ha már így alakult....ha olvasod a beteg naplómat üzenem: Köszönöm!!!!

Szó vel-Szó vat...Mond azt hogy HÉÉÉ mond azt hogy HÓÓÓ...NNNYALD A PUNCIM KANDISZNÓÓÓ!
Azaz megint meg kell nézni a Megint egy dilis Amcsi filmet...sajnos nem tom' hogy is híííják ezt a betegséget amikor a filmbéli lányzóra eccercsak rátör a kármkodhatnék, de én lefordultam a padlóra zokogni amikor megnéztük! Ha valaki ezt olvassa és tudja hogy hívják ezt a betegséget írja már meg nekem lécccci.
Öcsém reggel befordult...nem tudom mi lehet az oka, de talán az hogy már korán reggel mélyen a szemébe néztem és közöltem vele a szomorú tényt...A várfalon pici lik, onnan néz ki Zrínyi Mik....vagy Éhes vagyok mondá Pável, világítsunk zseblámpável....esetleg attól hogy?...Éhes vagyok mondá Józsi, kéne egy kis elemózsi? Na akkor döntött úgy hogy nem beszélget velem, de előbb megkérdezte hogy honnnan a picsából jönnek ezek, majd rájött hogy ez is egy olyan dolog amit jobb ha nem tud az ember csak elfogadja mint tény és azt mondta: " Tudod mit? Nem akarom tudni!!!"
Annyi mindent tudnék még írni, de nem lesz elég a karakter...felbátorodtam hogy megnézzek egy-két naplót.
Tapasztalataim:
Szia naplóm! Nem történt ma semmi!
Következő nap. Ma se!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Testvéreim a nyúlban ne csináljátok már a szitut! Az ilyenektől megy fel az agyvizem! Az élet lényege nem az általunk oly nagyra becsült fontos dolgokban van, hanem a részletekben és az apró dolgokban. Ha egy kicsit figyeled a környezeted és magad és csak a felét leírod annak amit tapasztaltál hidd el tele lesz a naplód! Szoszi devla, nyalom a pillantásotok, de mostan elhúztam szmokolni Jhonyval!
Nobádi lisszin the teknó, ná leccc góóóó!
Jhony alias: Roll that shit, light that shit, smoke that shit...komoly forma!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat