Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. november 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. november 29.

Hétfő vagyon, amit úgy utálok.
De szerencsére volt előtte egy péntek és a hétvége.
Pénteken névnapi buli...már megint partyzni kellett.
A zene bortányosan rossz volt, a buli meg kicsit furi...de legalább a többiek most nem szidtak meg...most buliztam mindenkivel a társaságból...asszongyák hogy mán csak újra gyorsuljak fel....na most ez azért tök ari tündérmaci a szitu, mert korábban az volt a bajuk, hogy azé nem táncoltak velem annyit mert nem bííííírtak követni...erre lelassítok oszt máris megkapom. Nem vágom.
Megismertük after alatt ezt a Richie fiút, aki a névnaposunknak a barátja. Gyerekek Richie BETEG!
Na nem úgy mint én vagy más kedves csendes őrült...a srácnak komolyan egy pszihológiát igen magas fokon végzett dokira lenne szüksége. Másnap már mintha szerelmes lenne belénk hivogatott minket, hogy menjünk ide-oda és ilyenek.
Kiborító forma...pedig párszor voltam vele "kedves" de nem vette fel...pl. megkérdeztem hogy tudtad hogy 3-4 éves gyerekek szoktak olyanokat kérdezni mint te?
Szóval Richie fiú nem lesz fun club tag ez már tutter.
De a buli bizonyos szempontból rosszabb volt mint a múltkor...már legalábbis nekem...a többiek veszett nagyot tomboltak.
Szóval mégis inkább azt fogom nézni hogy jól érezzem magam, mert kijött az alapigazság....ha már változtatsz valamin bármilyen jó szándékkal teszed is azt, az már nem teljesen te vagy! Nem ezt szokták meg! Úgyhogy I will back! :-))) Oszt kapkogggyátok magatokat pupákok! :)))
Szombaton megfőztem a rám kirótt Chilis babot mindenki nagy örömére, persze csak az enyémre nem, mert 2 órát töltöttem el a konyhában vele és még kifejezetten gyors voltam.
És a legszebb hogy hiába csinálok mindíg annyit hogy azt hiszem 2 hétig mindenki ezt fogja enni, már mire hazamegyek ma szerintem csak az üres edény fog várni...már csak azért is mert Balázs barátnomnak szóltam....és ő ilyenkor jön. Ez olyan biztos minthogy a pöttyös garbó kövérít. Stimm?
Karácsonykor meg már most tudom jöhet a Somlói....persze zakóban ingben, amit öcsém megkínál egy kis csokipudinggal mint 2 éve :)))) Na akkor nem sokon múlott hogy a fejéhez vágjam a cuccost...még jó hogy segített :) mire is mentem volna nélküle...
Ja és ma beugrott kedvesem...bár csak 10 percere, de nagyon jó volt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat