Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 15.

Hétfőn megyek hajatvágatni! Lesz majd csiga-biga vaj, hová lett a haj! :-)
Végre megen péntek vagyon...szóval előfutára a hétvégének, ami azért csodás, mert nem érzem a különbséget már a között hogy mely napok a hétvégék és a hétköznapok. Bár ha négy naposak lennének a hétvégék biztos mindent el tudnék intézni végre és nem azon venném észre magam hogy megint/még mindíg dolgozok v csinálok valamit, hanem azt hogy de kipihentem magam!
Dennis ma szerencsére nem kurvázott le korán reggel, csak önbizalom növelő tréninget tartott kettőnknek, megadva a hangulatát egy édes kettesben elkövetett reggeli zombulásnak kávé kíséretében és rekedtes csirke hangján azt szajkózta, szia okossss...szia okossss!
Csípem a buráááját a dögnek, főleg akkor amikor fentről lefelé lóg és miközben simogatom a pociját úgy dorombol mintha macska lenne! Lehet hogy tudatzavaros? Góóó Csernus!
Kedves cöppnyit maga alatt van...de fel a fejjel úgy még nem volt hogy valahogy ne legyen! Én itt vagyok és számíthatsz rám bármikor és bármiben. Fontos vagy nekem...ne legyél konok, hagyd hogy mások segítsenek, hisz aggódunk érted, mert szeretünk...ez olyan hihetetlen?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat