Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 13.

Annyira jó hogy már megint hétfő van!
Mert igénylem! És munka! És hányinger! És jeeeee! És tulajdonkép anyámééé vonyítok mán megen amikor ilyen jó hétvégém volt! Nem vágom!
Persze mindent nem mondhatok el, mert nem is akarok és nem is szép dolog, meg különben is megkaptam hogy túl sokszor nem vagyok elég lényegretörő! De ha akarok nagyon az vagyok! :)))
Szóval volt itten DVD-n Cápamesenézős és csúnyán besírósan röhögős...és kevesetalvós de megérős...és hal sütögetős meg Somlói csinálós ami jól sikerült tekintve hogy már most nincs egy szem se, pedig megint egy nagy rakást csináltam, de a fiúk mint a sáskák lelegelték! És volt még Playstation és este városban rohangászós, meg Tescoban pénztárosnő majdnem leütős...és volt az a része ami titok, de higyjetek nekem, hogy csúnya dolog irígykedni, de ha leírnám én is irígy lennék magamra! ;-))) Szóval csodás hétvégém volt! És remélem átmentem a teszten!
Azután persze vasárnap már kora délután megjöttek anyuék :( na jó igazából :) csak hát még elbírtunk volna viselni vagy jó egy hetet az tuti.
És az agyhalál a mai hétvégén!!!! Ferike és az EXESZÁJZBÚÚÚ!
Én meg már aszitttem heee hogy én mán le nem döbbenek semmin!
Tévedtem...Ferike olyan szinten lebontott hogy az élettől is elment a kedvem...exeszájzbúúú mi?! De most komolyan!? Mééééééé kell?
Kolosszáris...komolyan családostól elküldeném Kambodzsába aknát szedni...na az tuti kirobbanó siker lenne! Fel is venném videóra ahogy ez a megszállt jótétlélek amikor rálép az aknára beközölné hogy EXESZÁJZBÚÚÚÚMMMMMM! Azonnal megtisztulna a lelke a szentemnek mindenféle hókusz-kókusz banya nélkül is!

Uppppsz majd elfelejtettem ma megyek 15.30-ra a harmadik körre...szoríjjjatok tezstvíreim és dicsérjétek a nyulat hogy gyünnyék össze szegény Gáborkának a meló! Előre is köszike!
Meg lesz már végre ajtó a szekrényemen is, jeeee és pakolhatom végre el a ruháimat!
Na meg asztat is mondták hogy a szobám ha kész lesz úgy fog kinézni mintha a lakáskultúrából szedtem volna, de eme sértések lepattogtak rólam...ez van...és szerintem jövő hét végén meglesz a tükör is ;-))) Már csak polcok kellenének...de előbb-utóbb talán azok is meglesznek már...

szal ne feledjétek....exeszájzbúúúú....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat