Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 5.

5 words: My mother would kill me!
Tegnap szegényt kikészítettem. Egy anyát nem is olyan nehéz, pláne ha olyan tehetséged van hozzá mint nekem! :)))) Na erre azért ne vaok olyan büszke. Na jó deeeeeeeee!
Megtudta hogy jövőre valószínűleg a fiacskája sikeresen benyomatta magát kis hazánk legkeményebb hivatalos testőrképző tanfolyamára! Erre feltette az ártatlan kérdést. Miért? Jött is a spontán eccerű válasz fapofával:
Bérgyilkos leszek! :) hogy az anyák milyen komolyan vesznek mindent...hihetetlen. Először elfehéredet, utánna amikor elmondtam neki hogy most kivételesen vicceltem, hát majdnem nekem esett egy párnával...mondtam is neki: "na látod az ilyen erőszakos emberek ellen kell megvédnem magam mint te" :-))))) szóval ártatalan srác volnék, aranyos és tudok főzni is :-)
Persze assssszem egyik se igaz teljes mértékben, de hát senki se lehet tökéletes! Pláne ha rólam van szó! ;)
Hallelúja testvéreim...áljdátok a nyulat!
Megint megcsináltam. Igen-Igen! Öcsémmel együtt jöttem a Köki-ig a buszon! Leromboltam elméje apró és törékeny reggeli szunnyadó ködét és mély hisztérikus transzba kényszerítettem a faszságaimmal. He-he-he!
Hogy miért?
Miért, miért?
Anyáméééé! Hát mert igényli a szentem!
Tááááááá, majdnem elfelejtettem! Hááááááát Júúúúúúj.
16 éves forma jószágokkal volt tele a busz azon része ahol ültünk, biztos Ovis ballagás volt :) . Az egyik aszta de sirály fazon vagyok a hirtelenszőke sérómmal, megfogta az ultraszupi anyu-apu vette fényképezős telcsit és fotózni kezdett. Na a Nesönel Dszeografics nem hiszem hogy hátraszaltót ugrált volna a képek láttán. Ez az újkori zseni egy art stílust talált fel!
Kezével eltakarta a kamerát és így a saját tenyerét kezdte fényképezni! Itt törtem ki hangosan, hogy te zseni...te...hát az agyrák éhenhalna benned, hát mi van veled testvérem...hát fényképet készítessz a tenyeredről??? Van már MMS tenyérjóslás??? Ő meg folyt le az ülésbe vörösödve mivel a fél busz rajta röhögött, pedig eddig neki volt a legnagyobb pofája.
Már nem vágom hogy két zokogógörcs és röhögés közt még mit mondtam csak azt hogy ezt ismételtem...le akarok szállni..én ezt már nem bírom...rá kell gyújtanom.
Tanulság? Az Nincs! De rég röhögtem ekkorát hajnalban! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat