Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 10.

Kedves Mindegyki! ! !
Gondolkodás elvonó kúrán vagyok...mert a fiúk szerint ha gondolkodom akkor szépen lassan vagy nem túl lassan rájövök mindenre ami reális és helyes és hogy minek hogy kéne lennie és ezért mit is kéne megtenni...csak közben hajlamos vagyok elfelejteni hogy érző ember vagyok, aki imádja magát hibáztatni ha nem tökéletes...márpedig tőle tökéletlenebb nem sok van!
Szóval nem szabad gondolkodnom, mert abból depi van.
Éveket töltöttem el tudatos dolgokkal kissebb nagyobb megszakításokkal...majd most nyáron rájöttem hogy attól nem lesz jobb ha idegből türelmetlenül gyilkolom magam...így jobb...de a dolgaim nem haladnak és ebből megint depi lesz!!!!!!!!!!!!!
Szóval megpróbálom féltudatosan élni az életem azzal a bizonyos arany középúttal és csak annyit gondolkodni hogy ne fájjon, de még törődjek az egyre fontosabb és égető dolgaimmal is.
Bulik...
Nos. Megfejtettem...nyugodt majdnem átlagos srác volnék...valahol.
Valahol viszont ott van a vadálat bennem...állítólag nem is olyan kicsi ez a vadállat...és mivel nincs biztoság, szeretet, stabilitás és nyugalom az életemben ezért ez a dög a feszültségemmel táplálkozik...szóval ez a rohadék néha egy tonnát is felszed egy hónap alatt...és bizony fogyózni kell!
Korábban 20-on évesen 25-32 éves korig tartott a baráti társaságom...most majd 27 évesen a döntő többségük 20-24...így nem csoda hogy ilyen felemás életet élek, de előbb utóbb mindennek vége.
Szóval miértkell hogy egy buli olyan gátlástalanul durva legyen?
Azért mert ott állsz és a lenti haverok és a barátaim várják hogy kijöjjön a vadálat...már látták és élvezik, mert beindítja őket...de te nem akarod...mert úgy érzed ez nem te vagy... és érzed hogy ez neked se jó, mert hiányzik valami...igen...és akkor jön egy zene...és elkezdődik! ! !
Mire felnézel már mindenki mosolyog rád, bólogat és amikor felnézel a DJ-re...rájössz...Gyula mosolyog :))) a rohadék! Tudta mit kell leadni, vagy a fiúk kérték...és ott állsz a fényben, bemutatsz neki és erre mosolyog a kötsög és széttárja a kezét...lüktet a véred és végignézel a tömegen...itt hal meg minden és a tudatod kikapcsol...nem létezik más csak a zene te és a tömeg ami hullámzik előtted és ez az a pont ahol azt mondod hogy ha buli akkor legyen ez is komoly...addig se gondolkozol és lefagyasztod a fenevadat.
Vannak más dolgok is amikről viszont nem szeretnék írni...de mégis megtettem, de már elmúlt, úgyhogy kitöröltem.

Mert haragudni könnyebb...nem hinni abban amit láttál és éreztél... könnyebb...elhinni kicsit se vagy hibás... könnyebb... felejteni? Szinte Lehetetlen! Elhinni hogy csak neked rossz... könnyebb.
Bár ezt is feleslegesen írom...hisz úgy van csak értelme ha elhiszed.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat