Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. május 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. május 4.

Zöld? Szuperzöld! :)

Gyantás a seggem, csilingel a herém,
Szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! ;D
Öcsém vett egy AXE másnaposságűző tusfürdőt de itt és most kikérem magamnak a mai reklámokat...átverés mind!
Ne higgyetek a bunkó reklámoknak!!!!
Csak átverés!!!!
Méghogy AXE Másnaposságűző Tusfürdő!!!!
Kamu!
Ma is megittam belőle egy egész flakonnal, de csak rosszabbul lettem!!!!
Vigyázzatok!!!!

Nah szóval...tegnap ez a két állatjárat azaz Ponyi és Balázs bejött elém az Örsre...már el is felejtettem mily csodás élmény is az ha a barátainkkal utazunk BKV-n!
Mindíg kihozzák belőlem az állatot és utánna hátradőlve élvezkednek ahogy osztom az észt, azután mindenre jönnek a kontrák tőlük. Egy negyed órás út alatt sikerült a busz hátsó felét kikészítenünk. Szóval ezek beteg állatok, de talán azért szeretem őket ennyire. Szerencsétlen szolid 45-ös nő velünk szemben már az utolsó pár száz métert oldalra fordulva abszolválta, mert konszolidált érett nőként nem visíthat torkaszakadtából, nem fér bele az image-be :) Így oldalt csendben könnyezet a drága! :)
Tegnap voltunk az Árkád nevű helyen...hát azé mer Gáborka szülinapi pénzét cipőre költené...vagy parfümre...vagy napszemcsire...vagy ruhára.
Úgyhogy úgy döntöttem beállok a trendi Pumásokhoz és veszek egyet. Ez tőlem nem kis dolog, mert gyakorlatilag semmit nem veszek meg ami túl divat és egy tipikus réteget képvisel.
Lsd. Buffalo, Devergo, Replay...újjabban Puma...
De nyár jön és kit érdekel. Bémentem én több helyre is hogy K-1 cipőt keresnék...hogyispersze nyilván hülye vagy döbbent arcok reagáltak eme egyszerű kérésre. Kiderült egy helyen lehet kapni...WestEnd...ott is csak sárga-fekete...de nekem piros-fekete kell! Erre közli eladó csóka, hogy ne álmodjak és egyébként meg húzzak ki Bécsbe az igényeimmel együtt ott talán kielégítenek! :))) Hmmmmmmmm ez lehet hogy így félreérthető?! ;DDD
De ha külföldről rendelem meg akkor se olcsóbb mint itt... a faxom kivan! Csóróság van :(
Úgyhogy nem tom mit vegyek....órára is gondoltam...de ismervén izlésemet, az hat számjegyűtől kezdődik...még ha hozatom is 50-60e ft....az meg most ugyi pont majdnem kétszer annyi mint amennyim van a történetre...úgyhogy ugyan az lesz mint évek óta.
Mire kigondolom hogy mit vegyek szép csendben 1-2 hét alatt felélem és anyukám nem lesz büszke rám :))))

A nap mondása:







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat