Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. november 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. november 11.

Éljen a másnaposság!
Vagy még aznapos vagyok?! Nem tudom! Nem vágom!
Tegnap este úúúúúúúúúúúúgy berugtunk mint álllllllat!
Ráfogtuk hogy most avattuk fel a szobámat :)
Ezt több vörösbor, Cola és egyéb alkohol származék foltja bizonyította a padlón.
Kész szerencse hogy parketta van! Fel lehet mosni!
És még szerencse hogy az ágyneműhuzat is mosható!
De ezeket az apróságokat kivéve a szoba egybenmaradt, tekintve azt a tényt hogy még alig van benne mit tönkretenni! :-))))))))))
A buli tetőfoka az volt amikor Ponyi testvér négykézláb indult ki a WC-re :))) Végig vonyítottuk a röhögéstől a Megasztárt, egymást támogattuk ki a WC-re és fel a padlóról, ha a röhögéstől megfáradva ott landoltunk :)))
Hát ahoz képest hogy nem szoktam inni állítólag egész jól bírtam....nem tudom, én nem így éreztem a 7-dik pálinka után. Persze lefekvéskor én is mint mindenki ilyenkor újra felfedeztem a az örök igazságot. És mégis mozog a föld!!!
Na de ilyen gyorsan? :-) Kapaszkodót kéne szerelni az új ágyra....tényleg az IKEA-ban miért nem gondolnak ilyenre? Ezek az ostoba Svédek nem isznak???
Még mindíg kóvályogok, meg alig byrok beszélni meg őőőőőőőő de szar a gyomrom, de sebaj. Úgy szép az élet ha zajlik! :) Azért jó lenne mááááár tudni egyenesen menni....kóválygós, másnapos...szerintem.
Jóvő hét pénteken lesz öcsém szalagavatója! Jó buli lesz :))) Szegény, biztos emlékezetes lesz neki :)
Utánna meg akkkkkora buli lesz hogy jaaaaaaaj....pláne ha megszületik addig mindenki hugija is Lili, /vagy Lily ezt nem vágom :)))/ mert akkor meg kell ünnepelni hogy megszületett, hogy öcsém túl van a szalagavatón, hogy vagy átmentem a Zh-n vagy nem, hogy befejeztük a lakásfelújítást.....nem mintha ok kéne ahoz hogy bulizzunk, de moooooooost így aztán extra horror várható.
Kemény lesz a szitu, már két hónapja nem voltunk bulizni....áááááááá kattogok, forr a vérem és minden bajom van....rámfér már egy kis pary feeling, de a törpiek se panaszkodhatnak....mindenkinek már egy hónapja bulizhatnéka van....szerintem utánna a következő buli már csak szilveszterkor!
Na mivel már azt se vágom miket írtam, feladom és megpróbálok dolgozni egy picit. Ha nagyon sok értelmetlen hülyeséget írtam most az se érdekel :))))
Egyszerűen nem tellik most több vagy jobb tőlem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat