Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 14.

Nyehű-jehű...szenved-szenved és ET feeling!
Gáborka go home! Gáborka go home!
Azzzzzzannya parasztttya holnap vizsgázom Vállalati Gazdaságtanból Gödöllő city-n...hmmmmm....fincsi.
Hóóóógyispersze, hisz ma néztem meg hogy mibőőő is fogok amúgy vizsgázni! Komoly kis tantárgy ez! Tuti egy impotens kockafejű kissebbségi komplexusokkal küzdő és még mindíg a ballagási öltönyömben járok be tanítani, de azé vagyok olyan király mert rajtam kívűl még eddig soha senki se vágta ezt a könyvet amit kiadtam és különben 40 évesen azé van nemi életem mert még vannak zsebesek a BKV-n és különben is miért költöznék el ha Anyukám olyan finoman főz jószág lehet ez...hogy mé' is gondolom...skubizd csak meg? No ez az egyik legkönnyebben érthető része!
A ráfordítás nagyság optimális, ha a fedezeti hozzájárulás(FH) maximális, vagyis a függvény ráfordítás szerinti első deriváltja egyenlő nullával. Ebben az esetben a FH mellett a nettó jövedelem (NJ) is maximális.
Na ennél a mondatnál jutott eszembe az hogy szüljön anyád sünt te gyökér, de legyen farfekvéses!
Na mi következik ebből? Hát az hogy nem strapálom magam azzal hogy értelmezzem eme tárgy csodásan elbűvölő számmisztikai görbéit és függvényeit, várván ama hihetetlenül misztikus és felemelő érzésre, hogy a felvilágosulás csúcsán kitörő agyi orgazmust lealázó és szemet elpárásító felismerés hullámának legtetején szárnyaló felszabadult kiáltás törjön ki büszkén legbelső mélyem legsötétebb kamrájából mint mikor valakinek az ELMŰ
visszakapcsolta az áramot hogy: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTEM! HÁÁÁÁT EMBEREK ÉÉÉÉÉÉÉRTEM! ! !
Miért nem? Mert ismerem magam, hogy rögtön olyan oltást tolnék a saját búrámra hogy a hüvelykujjamat bekapva a lábaimat magam alá húzva dölöngélnék előre s hátra miközben érthetetlenül motyognék a világba és csendes közönnyel bámulnám a világot ami oly idegen és érthetetlen számomra. Mondjuk valami ilyen hatására hogy:
Minek örülsz kis csirke? Kukorica van az etetőben? Hülyegyerek ebből van még 30! Teeeee zseni...hát akkora lúúúúúzer vagy hogy ha egy tó közepén kiugrassz a csónakból akkor is a partra esel!
Szóval megkímélem magam saját magamtól és igen masszív segédanyaggal támogatom meg gyakorlatilag nulla tudásom...vagy bejön...vagy nem...meglátjuk...ezt mondta a vak is! Azóta is nézi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat