Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. április 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. április 18.

Csordaszellem vezérel eme naplómban.
Ha már mindenki a kari találkozót ecsetelte akkor én se maradhatok ki...megtehetem! :))) Ja meg Loreal mert megérdemlem! Amúgy meg igénylitek! :D
Szóval csupa-csupa szimpatikus emberke van az én....őőőőőőő bocsi főnök...szóval a Csucsu karavánjába válogatott nem normális, bár volt egy AB-normális :))))) /bocsi AB kihagyhatatlan volt/ emberke van.
Amit rettenetesen sajnálok az az hogy akiyával nem sikerált beszélni szinte egy mondatot se, kiv. a P.Bandiig megtett úton és Ateszből is kimaradtam :(
Szóval kezdjük :)))
Kezdjük Csucsuval...talán kicsit visszafogottabb volt imádot vezírünk, de ne aggódj azért villantottál hogy milyen vagy valójában!
Ennyire csendes jókisfiú biztos hogy nem! :)))
Bea az ő barátosnéja egy nagyon szimpatikus hölgy...remélem majd jól megnevel :)
Na és az öcséd!!! Mr. Vidor egy igazi elmeroggyant vadállat remek zenei izléssel.....és fantasztikus sármmal, de csak kocsikulccsal a kezében! ;D Full Respect!!!
AB-ről is csak abszolult dicshimmnuszban tudnék szólni, úgyhogy csakazértse! :) Mert elvitte a nyelvem egy kusza Kozák! ;D
Verseket Akarunk! ! !
Twini...yessssssss...komolyságos...abszolult duplapozitív csalódás, bár lehet hogy megváltozik a véleményem ha nem kapom meg a beígért szavazatot! :)))
Virág...attól hogy még csak terepet mértél, tudjuk ám hogy elvetemült vagy! :)
A fényképeket megnéztem és tényleg jók lettek, bár ez bátor, sőt vad kijelentés annak fényében hogy én is megtalálható vagyok rajtuk....zseni vagyok...hát hógyispersze hogy el akartam bújni és ezért azon a képen látszódom majdnem a legjobban! Vállveregetést és fejsimit nekem! Okos kisfiú, anyu most nem lenne büszke rád! :)
És persze hogy még kiderül hogy azon kívül hogy jó fejek, még normálisak is és bármiről lehetett velük dumcsizni!
Beával és AB-vel külön lelkizőssarkot is csináltunk...bár sajna szinte csak én beszéltem :)))
Barbit meg nem veszem a számra mert nem engedte meg a karitalin se! ;DDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat