Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 22.

Pörgök mint állat!
Nagyon érzem már hogy el kell menni bulizni, mert lassan 1 hónapja nem voltunk és már az Ozone-ről is a buli jut eszembe nem a hányinger! Ez már a vég??? Lehet ettől rosszabb? Igen. Tegnap igen bulizós kedvemben értem haza és mit üvöltet öcsém 1000 watton??? Spigiboyt!
Na ez kellett nekem meg egy hátbaverés. Alig akartam elindulni edzeni.
Van egy ember aki le tudna nyugtatni egy kicsit, mielőtt szétvetne az energia...kérdés hogy látom-e?
Wazze' itt ülök a munkahelyemen és nem bííííírok dolgozni!!!
Jajjjj el is felejtettem...unokahugomnak kislánya született! Anyuék voltak látogatóban...azt mondják gyönyörű kislány...persze a gonoszság rögtön kijött rajtam...nehéz elképzelni ezt úgy hogy ismerem az anyát és az apát is és hát nem a szépség szó jut eszembe róluk elsőre de még másodikra sem, de hát csak az anya a biztos! :-))) Ja és állítólag kis törékeny...ebből adódóan az anyjára nem hasonlíthat! :-) Bocsi Betti tudod hogy szeretlek, de ez kijött. Persze anyu irígykedett. Szeretne nagymama lenni...erre csak annyit mondtam hogy sajna még várnia kell, mert se a nő se a körülmények nincsenek meg hozzá és persze ehez mindkettőnek stimmelnie kéne hogy nagyinak hívják.

Kedvenc nagynéném meg is kapta...egész jól nézel ki nagymama létedre! Olyan szeretni való a családom, de tényleg. Az ok. hogy egy büdös bunkó vagyok, de miért kell mindenkinek olyan fogékonynak lennie erre?
Apám mostanában egyre többet oltogat...anyu csak ritkán szól, de az felér egy 9-essel a Richter-Skálán!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat