Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. november 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. november 15.

Hol is kezdejem? Az elején te hülye! :) /bocsi önrendszabályozás/
Szal pénteken láttam P.Diddy-t az út szélén. Hogy honnan tudom hogy ő volt? Hát elesett a motorral! :-)))
Tegnap este jó negyed órát beszélgettem Dennis-szel...hogy lehet hogy el kell őt ajándékoznom v. el kell adnom.
Furcsa de olyan érzésem volt mintha értené...aztán rájöttem, hogy lehetek én flegma, lehet hogy úgy nézek ki mintha könnyen vennék mindent és érzéketlennek is tűnhetek néha, de úgy hogy ott dumcsiztunk és közben simogattam, rájöttem hogy nem tudom megtenni....így úgy néz ki az a megoldás /bár baromira nem szívesen/ hogy megy vissza nagyanyámhoz és hetenként járunk majd takarítani...hip-hip hurrá!!!
No ma pár busz kimaradt, így nem gyenge embertömeg állt a buszmegállóban. És persze mindenki fel akart szállni az első beérkező buszra. Mögém egy jó 60-as, szemüveges nagyon unszimpatikus és mint később kiderült büdös szájú mindenkinek be kell szólnom picsa állt. Felszerelése 2 hatalmas mell ami bár a köldökéig lógott, de így is foglalta a helyet. Meg az elmaradhatatlan táska két baszott nagy szatyorral.
Persze mögém kellett beállnia, a melleit a kátambanyomnia, és a szatyrokkal a térdhajlatomat ütögetnie...szóval egy tök átlag utazás volt...de...és itt a lényeg...a nő imádott turkálni a zsebében, aminek az lett az eredménye, hogy ilyenkor mindíg megfogta a seggem. Itt kicsit besokalltam.
Hogy senki ne vethesse a szememre, azért gyorsan elgondolkoztam hogy milyen szép pár is lehetnénk, de aztán letettem róla hogy pozitívan fogadjam szexuális inzultusait. Nem tudom...lehet hogy pöcegödörre emlékeztető lehellet, vagy a derekamat nyomó melle, vagy az a közel 30-35 év korkülönbség volt ami meggyőzött arról hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, így egyre jobban idegesített a nő. Mellettünk egy srác brutál hangerőn hallgatta a Discman-t.../megjegyzem kivételesen baromi jó zene szólt, csak tényleg üvöltött/ persze a nő beszólt: "fiatalember nem lehetne hogy 10 percig kikapcsolja ezt a szart hogy nekem is jó legyen?"
Eddig bírtam, és visszavágtam a nőnek. Nem lehetne hogy a másik zsebéből is vegyen néha elő valamit, mert a bal seggemet már teljesen letapizta...tetszik tudni, csak hogy nekem is jó legyen!" :)))
Majd szóltam a srácnak is hogy: "testvérem vedd már halkabra, mert mindjár kitör a parasztlázadás!"
Így kell kb. 20 ember szimpátiáját kivívni. 40 fölött unszimpátiát, 30 alatt szimpátiát! :-)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat