Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 18.

A munkahelyemtől már kiver a szarszeplő!
De sebaj, majd csak kirúgnak eccer. Yeahhh!
Sikerált kifesteni az előszobát...na milyen???
Hát...mivel egy kicsit kritikus vagyok, ezért a véleményem??? Ááááá inkább nem mondom el, szóval "szép"!
Gyönyörű...a lelkem repdes ha meglátom...az izlésem meg a gyomrom viszont háborog...de lehet hogy csak annyi hogy még nem szoktam meg...majd meglátjuk...ezt mondta a vak is...azóta is skubizza! :)
No de voltam öcsémmel szoliban...egy olyan IQ harcost sikerült kikapni hogy az nem emberi. Tipikus agysebész.
Hozd a kisbaltát...Műtét lesz!!! :-)
Ha jól számolom szerda környékén végre zárható lesz a szobám...ideje már! Bár úgy sejtem hogy nem jutunk el addig. Már az 5-10 perces időkorlát is soknak tűnik!
Egyszerűen ki vagyok hegyezve, minden idegszálam remeg.
Nincs tovább...a türelem szép dolog, csodás tulajdonság, csak hát a legkevésbé se vagyok ezzel felvértezve, úgy is mondhatnám nem jellemző! Már így is nem emberi amit átéltünk és szenvedtünk egymás nélkül. Ennek a héten vége, és ezt veheted fenyegetésnek is!
Véged...szenvedni fogsz, de nem úgy ahogy eddig! ;-)))))
Ja és igen jelentéktelen kis életem még jelentéktelenebb hírét osztanám meg veletek. Híztam!!! Már 73-74 kg. körül mozgok! Hurrrrrrrá! Na hamár mindenkit szarrá untattam akkor lassan bé is fejezem csodás elmefuttatásomat.
Végre láttam az új Eminem klippet! Lenni veri big súlyos!
Jacko tesvérünk olyan oltást kapot mint Kambodzsában a kisrác malária ellen szérum 1-el! Az orrleesős figuráig még mosolyogva szemléltem a klippet, utánna már a könnyeimmel küszködtem, ja és az RTL mán megen alkotott...Kísértés...remek! Pocahontas álnéven megint sikerült berakni egy pornócicát...hiába valamivel ezt a szutyok műsort is fel kell dobni...lesz még így se!
Tipikus OKOS fiúk és lányok, teljesen természetesen viselkednek...ez is olyan természetes mint az VV3...én kb. negyed óra leforgása alatt tudtam volna nyertest hirdetni! Bezárni őket, bevágni 4-5 kézigránátot és aki túléli az nyert...ehelyett hónapokig kukkolhattuk őket!
Ó Leó! Hol vagy te Apolló utánzat...remélem berakják a patkánycsótányt egy-két Belevalóba...asszem az lesz a pont amikor beküldök egy zorall SMS-t.
Ja és letárgyaltuk...jövőre is habzik még a Gellért hegy...hisz a VU2 csodákra képes! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat