Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 30.

plötttty......ez a mai hangulat

Nem fogok hosszú élménybeszámolós naplót kreálni azon egyszerű oknál fogva hogy nincs kedvem. Ühüm...nem az a baj hogy nincs mit, hanem hogy nincs kedvem írni. Van ilyen is. Legalábbis magamról nem.
Hogy az embernek mihez és miért nincs kedve?
Pl. Magához....saját magához nincs kedve...
Kérlek titeket hogy ne gondolkozzatok többet a kelleténél magatokról, mert az ember magával nem tud vitatkozni.
Hinni fogsz magadnak, de akkor már nem magadban hiszel...
Ha szerinted ilyen-olyan ember vagy, de mások mást látnak beléd, vagy csak többet. Nem biztos hogy nem nekik van igazuk.
Ők kívülről látnak és jót-rosszat mérlegelnek. Mi saját magunkkal szemben sokkal szigorúbbak vagyunk.
A másik fele hogy imádjuk elhinni hogy mindenki az és azt érzi amit mutat. Közel sem! "színház a világ"
Nem akarok szentségsértő lenni, de ha ismernéd a Pápát személyesen, vagy Britynyíííííí nénit nézhetnéd non stop úgy hogy ő erről nem tud, rájönnél mindenki Csak egy ember!!! Tele hibákkal, de az embert nem a hibáiból mérjük, hanem az embert magát nézzük teljes egészében jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.
Látszat...a látszat...és legtöbbször a legdurvább álca rejti a legérzékenyebb és alapvetőleg legjobb embereket.
Úgyhogy mielőtt a kardodba dőlsz, vannak még ott ahonnan te jöttél. De rajtuk se látszik, ahogy rajtad se...miért ki szereti mutogatni hogy figyu....gyenge vagyok!
Inkább mosolyogsz...de ugye...mi minden lehet egy mosoly mögött vagy egy szempárban?! Ugye Verespalinéni?
Induljatok ki magatokból és így áljatok a többiekhez...ennyi...és nem több...akiknek ez szól azok értik minden szavát ennek az amúgy elég kusza naplónak.
Akik nem értik azok örüljenek...nektek jó és ne akarjátok érteni, higyjétek el...nektek jó.
Segíteni önzetlenül máson? Mit jelent a segítség? Na és itt a hiba, mert mindenki azt hiszi hogy valami hatalmas dolgot kéne a szeme előtt látnia. De nem...olyan apró dolgokról van itt szó hogy észre se vedd, sőt a legjobb ha nem is tudsz róla, mert neked ez természetes.
Meghallgatni másokat úgy hogy tényleg érdekel mi van vele.
Odafigyelni rá úgy, mint ahogy szeretnéd hogy rád figyeljenek.
És ha szükség van rád ott lenni...ott lenni 100%-ig és támogatni. Bízni, megbízhatónak lenni és őszintének. Olyan egyszerű nem? De.....de mégis én is és több millió ember amikor azt mondja ez ÉN vagyok! Igen?! Biztos?
Igen és nem!!! Nem, mert mindenki hibázik és soha nem vagy fedhetetlen, se te se én! De igen, mert igaz barát és jó ember vagy. Hogy miért? Azért mert fel se tűnik hogy mit teszel a környezetedért! Mert benned van és a lényed része.
De csak egy ember vagy aki hibázik is! És az évekkel csak a hibák száma szaporodik....ezálltal a tapasztalatoké is! :)

Igazság szerint ez a napló azon keveseknek szól akik bár többek, nem hiszik el, vagy nem tudják magukról...ne is higyjétek...mi tudjuk...ha már te is tudnád, nem lennél jó ember, mert akkor szándékosan tennéd és nem belőled jönne........
Na de vannak tipikus hibáid, egy csipet lustaság, egy csipet flegmaság, megszórva egy kis önzéssel? Nem sorolom fel, de itt még vagy 100 rossz tulajdonságot tudnék felsorolni...de kérek egy választ is...nem ezek a dolgok azok amik sokszor sajnos a túléléshez kellenek??? Szóval ez az ami belül van...és még rengeteg dolog...
Okoskodásaimmal együtt elhúztam haza a francba!

by Gab



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat