Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 31.

Újjabb rég elfeledett élménnyel gazdagodtam hétvégén! A neve....üld el a segged majd két és fél óra alatt a Volánbuszon úton Veszprémbe!
Kellemes pihizős, magamat nagyon jól érzős volt....
Csípem Bob-nak azt az őszintén lesajnáló mosolyát amivel meg tud tisztelni. Most azzal érdemeltem ki hogy megkérdeztem....hol lehet itt bulizni egy jót??? Válasz: "Szerinted"? ;-) Miért járunk Siófokra bulizni? No buli kilőve, akkor el beülni valahova, beszélgetni és iszogatni!
Bob szed: Icc nát gúúd idééééja! Szülinap van és tele a hely, nameg gyíkok vannak most lent. De Gáborkának mehetnékje volt...úgyhogy mentünk. Persze Bob-nak volt igaza. Sehol semmi.
De legalább széééééééjjjjje fagytunk az alatt a röpke 40 perc alatt amíg mászkáltunk...na ja....a -10 celsius nem a legbarátságosabb, pláne ha megtámogatja még egy nem gyenge szél is!
De legalább vettem Veszprém City legcsodásabb Non-Stop-jában a világon a leggyorsabban kiszolgáló eladójától sütit + chips-et + sósmogyit....Bob nem volt túl boldog...na jó...Bob rezzenéstelen arcal várta míg befejezem igen körülményes vásárlási ceremóniámat amit az "olyan bizonytalan vagyok...vagy mégse?" szindróma jegyében folytattam. Rájöttem miért volt rezzenéstelen az arca...mert lefagyott nekije! :o) Csak a szemében lobogott némi tűz!
De az se a barátságunk lángja volt, hanem a csendes őrjöngés ahogy lassan szétfagyott, miközben én ráérősen válogattam :)))
Egész addig jól bírta amíg be nem közöltem már hazafelé....hogy júúúj nem vettünk piát...visszamenjünk? Ill. siethetnénk...megfagy a sütim! :)))
Abban a pillanatban úgy érzem hogy nem szeretett...talán a gyűlölt szó volt az ami leginkább kifejezné akkori érzéseit....legalábbis erre tudok következtetni abból hogy miközben csendesen és behúzott nyakkal bandukoltunk, higgadt hangon megjegyezte hogy..."de kár hogy nem pasi vagyok, hanem nő...és gyenge...most behajítanálak a hóba és addig ütném a fejed a betonhoz amíg szét nem loccsanna" a szép az volt hogy amint ezt kimondta, láttam hogy el is képzeli...s amikor a szét nem loccsanna részhez ért...láttam a kéjt az arcán és bár már merevre fagyott az arcunk, ő mégis mosolygott! :) Ebből gondolom hogy talán egy ici-picit haragudhatott a lelkem!
Folytatás következik...csak most dóóóóóóóógozni kő, mert a munka nemesít!

No folytatom, mert ebédszünet...
Vasárnap Niki különszáma! Hazaérkezett reggel...nem másnaposan, hanem még részegen, integetve felénk egy szál sárga rózsával, majd a világ legtermészetesebb mozdulatával kihúzott a bugyijából egy félbetépett ezrest és egy naív mosoly kíséretében feltette a kérdést. "Ez már néztem, de akkor se jöttem rá...vajon hogy kerülhetett ide?" Bob szólt....Agyad! Büszke vagyok rád! :)
Persze nem nagyon volt kedvem elindulni vasárnap, de kellett....asszem pár napig még jól el lettem volna!
Hazaérve csöppet sem rövidke utamról aminek eredményeképp megint huzatot kapott a fülem és balra tartván a fejem /mint akinek elborult az agya :)/a szobámba lépve konstatáltam hogy öcsémék a Jégkorszakot nézik az én szobámban az én ágyamról és nélkülem, én meg le vagyok szarva :(
Miközben új barátnője Kati felhív hogy meglepné öcsémet és segítsek! A segítsek azt jelentette hogy engedjem be, ne kelljen csöngetnie...azé gondoltam leírom, mert Bob rögtön adta az ívet: " 3-asban akarja nyomni a kiscsaj? :)"
És a hír! Ponyi tesa és Balázs tesa újra dolgozó embör lett.
Balázs ma kezdett, Ponyi meg mán tegnap...és rögtön 48-azik!
Szerencséééééés! :)
Majd visszakerült a Tiesto.... és kiderült hogy nem vagyok se leszarva se elfelejtve sőt még nagyon hiányoztam is. ;O)))
Na de ennyire? :-) Komolyan Meglepődtem! Ezt nem vártam...de ez titok! :)
Ha a hír igaz, a 2005-ös Tiesto dupla DVD-t is nemsokára megkapom:))) De hát akkor is ezen a DVD-n van az a szám amit ha meghallgatok...hááááát hadd ne kelljen kifejtenem hogy egy nagyon finom és nagyon hosszú éjszaka képei jutnak eszembe, vagyis pontosítva....a képzeletembe....mert egyenlőre csak képzelődöm róla...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat