Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 7.

Lehet...lehet hogy most nagyon elmésen nagyon szépet kéne írnom.
Nem tudok. Olyan ember vagyok aki szinte bármit félrerak és nagyon kevesen tudják bántani. Egy ember tud bántani....és az én magam vagyok!!!
Tökéletes munkát végzek...kegyetlenül és precízen elnitézem azt hogy 1 perc gondolkodás után a gyomrom újra görcsben legyen és elmondhassam azt...ember te aki oly sokszor osztod az észt nem tudsz semmit...semmit...de leginkább azt nem hogy mit is akarsz, és mit fogsz tenni!
Így nehéz felrázni magad.
És igen...miközben vadul hibáztatod magad és nem eszel és nem tudsz egyedül lenni, mert akkor rögtön gondolkozol...és ha gondolkozol rájössz hogy mennyi embert bántottál az utóbbi időben a környezetedben azok közül akiket állítólag nagyon szeretsz...
De egy elmés mondás szerint olyan még nem volt hogy valahogy ne legyen...de van egy másik is...amikor már azt hiszed nincs lejjebb, hidd el az élet bebizonyítja...VAN!
Szóval most egyenlőre szeretnék rájönni hogy mit is akarok, mit tegyek, mit ne tegyek és mi az amit most érzek és mi az amin most változtassak az életemben, mert azt tudom ez így nem jó....
Nem akarok semmit félrerakni.................



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat