Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 1.

Hóhahó kicsiny cidriző cimbik...mi van fázik a fülcimpink? :)
-Anyúúúúúúúúúúúúúúúú?! A bácsi miért ír mindíg ilyen szarokat?
-Nem tudom kisfiam...talán késztetést érez agyi kvalitásunk teljes retardációjának elérésére, amit konzekvensen az ilyen és ehez hasonló fejéből hirtelen kipattanó gondolatokkal tesz meg! Amúgy kisfiam ezzel nem lenne még baj, de ez a szerencsétlen hülye még le is írja...tán még ez se lenne baj, ha nem tudnánk hogy mi tudjuk hogy ő tudja hogy mi ezt elolvassuk! :)
És olvassuk! Ugye Levi? :) És következtetünk...ugye Levi? :)
És a félinfó nem infó! Ugye Levi? :)
Na szóval Napló.
Sokszor az igazság fele olyan szép mint azt gondolhatnánk, mert ahogy elöttem is említették volt, a napló ha úgy írják, márpedig úgy írják :)...akkor sokszor az olvasó fantáziájára van bízva egy történet mondanivalója, vagy az esetleges légyeg, de talán még olykor a befejezése is. De az is előfordulhat hogy az olvasó úgy gondolja 2 félinfó az már egy egész is lehet.
És nem biztos hogy téved! Hisz a leg képtelenebb ámde legegyértelműbb dolgok a szemünk előtt zajlanak legtöbbször úgy hogy nem biztos hogy tisztázottak a szerepek. A tisztázatlan szerepek pedig egy barátságot tehetnek tönkre. Hisz csak két barát lehet olyan hülye hogy fogadásból átírják az AL-jukat, melyiknek sikerál Lúzerebbre és erre a jónép vajh hogy reagálna.
Két barát empatikus képessége, ha hasonló problémáik vannak
Úgyhogy a kérdéseidre a válaszaim nem lehetnek teljesek, hisz van amit nem tudhatsz, de ha megelégszel ennyivel....és kénytelen leszel megelégedni ennyivel akkor igen és igen...de már nem.
Ezt sok más mondással együtt most kaptam, de ez fogott meg igazán...mert a szavak azok csak szavak maradnak ha nem követi őket tett, de néha azok a legfontosabb dolgok amiről nem is beszélünk, mert ezeket nem lehet szavakkal kifejezni igazán.
"Valódi érzéseinket eltitkolni sokkalta nehezebb,mint olyat színlelni,amit nem is érzünk"
Ugyi hogy már eleget okoskodtam?! :)
Most gyünnyék az osztás.....mert jön még kutyára úthenger...
Levi...azé ha kérhetném legközelebb levélben kérdezzé, mert ha hiszed ha nem többen olvassák naplód mint hinnéd...csak nem tudsz róluk :)))
Virág...hmmmm a leveledre nem reagáltam, mert kibújt belőlem a kisördög és majdnem olyat válaszoltam (persze egy egy perces néma besírás után) hogy jujjjj :)))
Feka...hajrá tesa, de lécci had tudjuk már meg halandóak hogy igazából ki rúgott le magáról kit? :)))
Barbi...léccike ne zavarjá mán össze még jobban így is elég fura az egész nekem....hatalmas cuppanós puszi aaaaaaaa...na jó...arra "nagy" fejedre :)))
Zsóka...köszönöm a leveleidet, rengeteget segít hisz te ki is mondod sokszor azt amit én is tudok, csak nem akarom elfogadni.

Testvéreim a nyúlban! Hát mondom én hogy a nyulak a best ever...mi is bizonyíthatná jobban mint a mai nap mondása :)

A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja! ! !

Waaaaze' eccsém ezt is tutter szívós találta ki! :)
Mint a mai meséket is...nem létezik hogy ezeket agyilag reccs rajzfilmeket józanon csinálják...pl. Spongya Bob, Bátor, és még sorolhatnám sorra az agybeteg rajzfilmeket. De új csillag ragyog ám a televíziózás egén! Biza...mielőtt indulok otthonról szoktam látni a Párbaj Mesteri című kegyetlen rajzfilmet...maga a rajzfilm említésre se méltó a Zajos Zajler és Borg Nagyúr + a tököm se tudja milyen Borzas vagy Borzlak vagy Borzak Sárkánnyal amit kártyákból varázsolnak elő a pakliból és harcolnak mindenféle manával, meg pajzzsal védekeznek...de a főszereplő barátai a harcok és a rajzfilm során olyanokat oltanak szegény rám, hogy miközben csipáimat törölgetem és bágyadtan bambuló bamba borjú fejjel...láthatóan az inteligencia teljes hiányával küzdve, a világkitágító kávézás közben bután bámulom a rajzfilmet, de úgy hogy sokszor majdnem a torkomon akad a kiskanál :)))
Veszélyes! Vigyázzatok otthon ne próbáljátok ki...én már profi kaszkadőrnek számítok, mert tökéletesen kivitelezve tudom a fejemet a falba verni és leborulni az ágyról egy mozdulattal ha ilyet látok...sőt néha azon gondolkodám hogy lemegyek hídba és befonom a hajam a seggemmel :)





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat