Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 24.

Hogyan szerezz magadnak egy tökéletes mélydepressziós éjszakát ami tudod ha nem állítod le magad, szépen lassan kinyír és újra hülye leszel, megkattansz...bulizol, és felelőtlenül élsz....hogy elnyomj valamit...egy érzést...ami kísért már évek óta.
Mi a recept?
Fogj egy előző kellemetlen napot, ahol a többiek felfogják hogy az a nő aki eddig barát volt most már az öcséd barátnője! Persze a helyzet ettől jóval bonyolultabb és szebb, na meg romantikusabb és emberibb de két napló se lenne elég ezt kifejteni. Nézd végig ahogy gyökér módon viselkednek emiatt.
Másnap gyere rá hogy fölöslegesen hívsz egy barátot...nem azért mert lemondja, hanem mert egész nap ki van kapcsolva. Még jó hogy szombaton Ő volt az akinek a szájából ez elhangzott! Ugye felhívsz vasárnap du.-án? Lehet hogy csak te gondolod úgy hogy egy barátodtól egyszerűbb kapni egy SMS-t hogy bocsi közbe jött valami, vagy egyszerűen nincs kedvem...persze lehet hogy lemerült stb. :-)))
De akkor ha a barátság tiszteletről és szeretetről szól, akkor rácsörgök, vagy küldök valakiről neki egy SMS-t.
Azután oszd ki a barátaidat egy olyan stílusban amitől kikerekedik a szemük, mert bemutatod nekik milyen érzés volt nekünk az ahogy tegnap viselkedtek. Utánna lásd hogy ez dacot szül Ponyiban és rákontrázik...tedd te is ezt de duplán na meg persze olyan higgadtan és flegmán hogy már magadtól is hányd el magad. De kénytelen vagy, mert amíg szép szóval magyaráztál csak képedbe röhögést kaptál és azt hogy "hát most na!"
Ezek után maradj egyedül fél órára és hallgass meg 10X egy olyan számot amik eldugott és félrerakott érzelmeid előszedi és az arcodba vágja...ekkor felteszed magadnak a kérdést....Milyen ember vagy te? És boldog vagy így? Na ha már a válaszod saját magadnak az hogy "Miért embernek tartod magad?" Akkor a második kérdésre már nem akarsz válaszolni.
Ekkor eszedbe jut, amint a volt barátnőd meséli földöntúli örömmel hogy összeköltözik az új barátjával és rájössz...irígy vagy.
Nem rá...ugyan. Hanem hogy megteheti és van kivel.
Ekkor végigfuttatod hogy az elmúlt pár évben mást se csináltál csak mérhetetlen adósságot és így az esély arra hogy ezt te is megtedd /pláne hogy nem sokat tettél eddig se érte/ igen csekély.
És mire a fél óra letelik. Ott ülsz a szobádban az ágyon, a DVD-ben Tiesto In Concert concert DVD-je megy és üres vagy...és egyedül vagy...hiába is vannak körülötted annyian akik szeretnek...ha te nem szereted magad az a legrosszabb. Ezen más nem segíthet csak te magadon.
Nézz föl, lásd meg a tükörképed és röhögd képen magad, mert megérdemled! De közben tudod hogy az élet szép...és ez is el fog múlni bla...bla...de ott akkor abban pillanatban elég nehéz ezt elhinni...
Úgyhogy benyomtam két pohár Ballantinest és elküldtem Bob-nak SMS-ben hogy nem ér, mert a Qrva depije átragadt rám (bár azt nem tudom ő mit érzett, vagy miért érezte azt...nem tudtam kiszedni belőle teljesen! Persze mivel egy nagyon jó fej és nem igényeltem, most nem osztott ki, hanem rendi volt...furcsa is!!!
Mostanában túl rendes!!! Biztos beteg! :))) De igyekszem ígérem!
Lehet hogy az se segített túl sokat hogy Viki szalagavatója után nálunk folytatódott a buli és mivel már nagyon késő volt a lányok nálunk aludtak. Hát amikor egy lány barátod bebújik melléd az ágyba és ilyen szép, akkor gyorsan futtasd végig az agyadon hogy miért igen és miért ne! Mivel a ne győzött 10:1-re fordulj a fal felé és próbálj meg aludni. Persze hulla fáradt vagy és majd leragad a szemed, de a kellemetlen szitu miatt tudod még ő is fent van...sebaj...majd holnap reggel jót nevettek rajta! :)))
És így is lett!!! Ezt a helyzetet csak kiröhögni lehet...egy gyönyörű nő az ágyadban és tabu-k vagytok egymásnak! Ezt az érzést leginkább szemléltetni egy Ford Fairline-es mondással lehetne.
"Zuzuval beszélgetni olyan, mint egy sajtreszelővel rejszolni.
Felettébb szórakoztató, de leginkább fájdalmas!"
Nos...egy gyönyörű nővel csak aludni....pont ilyen.
Úgy szeretnék egy koncertre elmenni végre...Tiësto 2005. február 12-én lép fel a techno-partijairól méltán híres bécsi Gasometer Komplexumban. Persze hogy végül nem megyek el, és persze hogy bánni fogom, hisz az elmúlt 3 évben ez lesz talán az 5-dik koncert /Ákos, Scooter, Sarah Brightman, ATB, stb.../ aminél megfogadom miután lemaradtam róla hogy a következőre már biztos megyek!!!! Ha-ha! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat