Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 2.

Turn Up The Bass Boy!
I Like It! I Like It! I Like It! I Like It! I Like It Loud! Yeaaaah!
A kevéssé lajikusok mán vágják hogy épp a Scooter Maria üvölti csendesen romatikus dallamait a fülembe :)
A klippben szereplő "kedves és bájos" feka tesónk hangjától már évek óta kiráz a hideg ha meghallom!
Szal...ja...mán egy cöppet bulizhatnékom van!
A múltkor gondolkoztam el azon, hogy úgy lenne szuper ez a napló, ha fényképen kívül zenét is tudnál csatolni hozzá mondjuk mp3-ban és miközben olvasgatod a naplókat, az épp aktuális zenei hangulatát is meghallgathatnád kedves naplót vezetó tevetulaj társadnak!
Asszem már csak poénból is az első szám amit felraknék, az Fekete Pákótól az Ááááddd ide a didit, a didit nem áááádom....de most komolyan! Ilyen van? És a sok marha élvezi hogy afrika akcentussal törni mádzsár, miközben meghallgathatjuk azt az IQ rengető szövegkörnyezetet, amitől Vágó Pityu is lemenne rögtön Vágóhídba...elesett egy fúúúszálba :) Na meg az elol úúúú a masiniszta! :)))) Szánalmas!
De van ám egy újabb gyöngyszem...ha valaki meg tudja nézni a klippet...garantáltan sírógörcsöt kap!
Emberünk Günter :) mán jól hangzik mi???
A szám címe: Ding-dong song! Nem semmi! Fantáziadús!
No annyit a klippről hogy a csóka egy tipikus NDK-s focista frizkóval ellátott ex pornószínész fejű szemüveges hervadék ribenyás ritka randa jószág, aki belebámul néha a kamerába és gondolom én hogy megkérték...hogy nagyon erotikusan mondja a következőt....You touch my trálálá...
Ebből leginkább egy perverz szatír fej lett...szal minden csak nem erotikus!
Hehehe és bibi-bíííííííí! Ha minden jól megy akkor még a héten megkapom az újabb 2005-ös Tiesto dupla DVD-t! :)))
Ennyi volt mára a Zenebutik...a Zenebutik....Juhász Előd műsora...

Folyt köv a cigiszünet után...

No a tegnapi nap...szemelvényekben.
Ponyi és Viki megleptek és bejöttek elém. Majd dzsavel travel a home sweet home felé.
Möghallgattam Viki problémáját...és reagáltam. Na persze megint sikerült szegény lányt 0-ra raknom, pedig nem akartam mert egy ritka imádni való csaj, de sajnos szüksége van arra hogy amit amúgyis tud, azt más kimondja helyette...nem küzdhetünk magunk ellen...és az hogy elhisszük amit hinni akarunk még akkor is ha ez nem az igazság...nem vezet hosszú távon sehova. Észre se vettük, és már 2 órája beszélgettünk. Szeretek vele beszélgetni.
Osztán hazadobtunk mindenkit....na az út felettébb viccesre sikeredet...Waras Rs Coswort típusú kombi 4 taktus Wartburg versenyjószágban olyan hideg figyelt hogy a fiúk legnagyobb örömére a jeget jégkaparóval belűről kapargattam átlag 5 mp-ként...ami úgy nézett ki hogy....látok....nem látok....látok...nem látok....

Itt ragadnám meg az alkalmat hogy Bobnak küljek egy hatalmas cuppanósat...nem tom méééé de le lettem cseszve...szal új verzió!!!Szóval ami marad mert lényeges....húzd félre drága, legszívesebben én is azt tenném! Még mindíg te vagy a N.1 Havernéni for ever! ! ! És igenis írígy dög vagy hogy nem vihettem el amit elkértem tőled!!! Hiányzik! :o)))


Csucsu....nos....ahogy azt már mondottam You are the Best! ;O)
Respect Brotha!

Virág...you are soooooo cool! :-)))

Levi...testvérem! Ugye nem sértődsz meg ha a 26-dikai naplód után /megjegyzem naponta újra és újra elolvasom!/ néked meg asztat üzenjem hogy csak így tovább...ha az elmegyógyba kerülök, a melletted levő ágyat szeretném!!! :))))

na puszkány evribodri



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat