Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 3.

Jújjjjj! Máj meginyt a Ratyi-Matyi Józsaszín! Olllllyan cukika, meg édike és anygyalbögyöjős hogy az már több minyt valami tünci-bünci! Pfúúúúúúj!

Nya. Két hete folyamatosan azon vagyok hogy kialudjam magam, mert ez az elmúlt 2 hónapban nem nagyon jött össze. Ennek ékes bizonyítéka a szemem alatt büszkén figyelő karikák. Ha még gyúrok rá és lesz négy, eladom magam az Audi-nak :))) Hát ugye...az élet meg az évek! :)
De persze ez mindíg csak terv marad és rájöttem hogy tök fölösleges minden este kb. fél 12-kor elmondani magamnak hogy, te barom már megint nem alszod ki magad...hisz az utóbbi kb. két hétben automatikusan ébredek mielőtt megszólalna az ébresztő a telefonomból...és az ébredésem pillanatától az agyam már jár...na ez az érzés amit utoljára nyáron éreztem...valami nincs rendben.
De úgy még nem volt hogy valahogy ne legyen!

Szegény anyukám volt fogorvosnál, pontosabban teljes renoválás van minden szinten és évszázadokkal ezelőtt felrakott hídja és egyebek teljes generálja...nagyon maga alatt van szegény, mert a dokibácsi úgy döntött majd mindent lepusztít anyukám szájában és mindent újraépít. Édesanyám nem egy hiú ember, de megértettem és összeszorult a szivem amikor elmondta hogy gyakorlatilag alig van most felül foga és úgy szégyenli most magát...majd zokogva hozzámbújt és átölelt. Persze vigasztaltam szegényt...kínomban és zavaromban előjött a szokásos morbid humorom és amikor már úgy éreztem tehetetlen vagyok és a helyzet menthetetlen, beközöltem anyuval "Anyu! Ha megharapsz összeveszünk!!!" :)))
Hülyén hangzik, de használt...bár a keze a szája elött volt, de határozottan nevetett!!! Anyu tarts ki, nagyon szeretlek!

Miért van az hogy egyszer ülsz és nézel ki a fejedből, miközben egy másfél éve erősődö érzésen gondolkozol...saját élet egy közös lakásban az imádott nővel és a kiságyban egy baba. Bár esélyem nincs egy tipikusan jómódú életre /nem gazdag, csak nem folyamatos anyagi problémákktól mentes életre/ hogy mégis megadjam azt a gyermekemnek és családomnak amit én nem kaphattam meg se gyerekként se felnőttként, de én is felnőttem és nem érzem hogy rosszabb ember lennék emiatt. Mert minden másban mindíg maximális segítséget kaptam a családomtól, sőőőőt még néha erejükön felül is! De tudom hogy boldog lennék a nélkülözésekkel, a problémákkal és lemondásokkal együtt.
Először egy fiút szeretnék és utánna egy lányt!
Persze csak akkor ha nem apám adottságát örököltem :))) Tudniillik kedves apukám amikor mögvizságlták nagy tudományosan, kiderítették hogy 100 gyermekéből 99 fiú és 1 lány lenne! ;o))))

Máskor meg elővillan egy kép ahogy éltem... és ahogy tudok élni.
És mindkettő én vagyok. A bulizós csajozós, pörgős és bevállalós aki őrült dolgokra képes na meg állítólag kicsit tipikus is. Legalábbis látszólag!!!
Aki ott áll egy összetekert papírpénzzel és egy bankkártyával a kezében, belenéz a tükörbe és nem büszke magára...beül az oly gyűlölt csillogó villogó látvány autójába és megáll a szórakozóhely előtt.
Bevonul a brigáddal....leveszi a zakóját és mindent elfeljtve bulizik egy hatalmasat.

Ezért általában két kép villan fel...egy 35 év körüli karikás szemű kiégett férfi a kis BMW, Audi, Mercedes típusú autóban amiben nincs gyerekülés....de öltönyben van és jól él....de az anyósülésen túl sokan utaztak már és mégse marad hosszútávon ott senki.

A másik egy szintén karikás szemű férfi aki egy átlag középkorú családi autóban ül és viszi a gyermekét a bölcsibe...van némi hiányérzete, de kárpótolja 100x-osan az amit az élettől kapott és az új értékrend.

A különbség hogy az első képen a férfi jól érzi magát, hisz megvan mindene és mindent elért amit akart, a másikon belenéz a visszapillantó tükörbe ahol látja hogy a fia épp vadul próbál a gyerekülésben megszabulni sorra a zokniaitól....jobbra nyúl, megsimogatja a felesége combját...mosolyog és boldog!

Az első meg hazamegy és megvan mindene, de közben nincs semmilye! Csak hiányérzete amit úgy nyom el hogy még keményebben él, amíg bele nem hal. Egyedül. És anélkül hogy végre egy nő rájöjjön a titokra...a titok az hogy nincs titok...egyszerű ember vagy akibe szeretnek belátni olyan dolgokat ami talán sose volt meg benne...de talán szeretted volna elhinni hogy megvan benned...A titok? Hogy nem látszik rajtad semmi...semmi amit nem akarsz hogy más lásson.
Mert gyenge vagy...de ezt más nem láthatja, mert gyengeségedtől már csak a büszkeséged nagyobb. Ezért azt hiszik nem tudnak rólad semmit és itt titok lappang.

Rajtam múlik hogy melyik lesz a végállomás




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat