Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 21.

Kezdek aggódni!
A srácok szerint BETEG vagyok!
Hát mingyá olyan depi leszek hogy öngyi leszek osztán mehetünk a temcsibe a ravcsihoz ott meg elmondja a papcsi az imcsit! Na ilyen és ehez hasonló spontán agymenéseimmel küzdöm le agyi kapacitásukat valahova zéróra! Szóval puszkány testvéreim a nyúlban!
Na igazából én se nagyon vágom hogy mi is a szitu...mert ezzel nem lenne gond ha 15 éves lennék vagy mindíg ilyen lennék. De nem!!! Ugyi mivel a végletek embere volnék mint megtudtam, vagy olyan komoly vagyok mint egy vakbélgyulladás és nyugodtan valhatnám magam mind viselkedésben mind gondolkodásban egy 8-10 évvel időssebnek vagy előbújik oltogatós, piszkálódós, beszólós és sík hüjjjjjjje énem! Érteeeeeed!
Nyuszi Gooolyóóóóó!
Hát ki az ökör rajtam kívűl aki az anyósülésen öltönyben nyakkendőben lóg ki az ablakon és tombol a Linkin Parkra úgy mint egy félcédulás hazajáró barom aki ippeghogy csak hazatalál, ezzel a közlekedés biztonságát veszélyeztetve?
Vagy valahol Ásós-Gilisztás és Sima-Göröngyös település közelében egy oly csudiszép autómobillal amilyet ottan még csak képen láttak köszönök majd minden embernek a faluban persze faji megkülömböztetés nélkül, csak azért hogy később a kocsmában vagy a bóóótban elmondhassák heee hogy milyen spanjuk van nekik, bár nem értik hogy miért hívom Sanyinak amikor ő Feri! ! ! És hol a STRAPAPALACK???
Vagy hogy bírok egy ostoba nőszemélynek /Márti az ékszerészek gyöngye alias BAD GIRL/ úgy szívni a vérét másfél órán keresztül hogy ők vonyítanak a röhogéstől és könyörögnek hogy hagyjam abba, de ilyenkor már nem megy! A lány meg elhiszi hogy olyan rendes srác vagyok mert szépeket mondok...óóóó én gyökérarcú lány, de hát mit tegyek ha késztetést érzek az ostoba emberekkel való beszélgetésre!!!!!!!!!!! :-))))))))))
Na jó elég leszen! ! !
Bulizni kell menni mert tombolnak a bulihormonjaim...valahogy úgy beszéltük meg a fiúkkal hogy október elején lenne időszerű egy újabb feszültséglevezető zenés-táncos mulatság...azaz PARTY!!!
:-)))) komolyság lesz havercsótány már megint:-))))
persze ezzel és a kattant időszakommal csak egy baj van.
eddig jól elbújtam...most meg már 10x annyian ismernek Keresztúron mint szeretném és hírünk lett...nem örülök, de hát mi tehetünk róla.
Na csumidázlak drága tezstvíííreim megyek oszt tolom tovább a Citibank kapitalista szekerét.
A mai jelszó: Dolgozz keveset, nem érhet baleset!!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat