Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 7.

Izomlázam van! Meg több jó és kevéssé jó élményem.
De nem szeretnék rébuszolni, de mindet meg már csak nem írhatok le, mert volt olyan része is a hétvégének amikor megijedtem és ahoz hogy leírjam mi történt az előzményt is tudatnom kéne, az meg kedves barátom magánügye, így nem tenném.
Szóval a buli. A zene közepes volt, a buli nagy....kevesen voltunk így sajna nem tudtunk eléggé elvegyülni...zavart hogy feltünőek vagyunk és a végén még az egyik jófej portás be is szólt és úgy igazán úgy éreztem akkor hogy lehet hogy egy ideig nem kéne jönnünk!
De Balázs legalább elmondhatta magáról hogy tényleg pörgött az arácán neki akkora buli volt! ;-))))
Na de hogy a szemelvények megmaradjanak....szombaton hozzánk mentünk mint minden egyes arternál. Beszélgetős be-be alvós, öcsémék lefekvősbe átmentek...mi meg a szobámba.
Fiúk haza és alvás...de nem sokáig, mert vasárnap reggel nem gyenge kómás állapotban szereltük össze az új szobabútort!
Fergeteg party volt...ha még láttatok embereket szenvedni mint a kutya és néha 90 fokban elforgatni az összeszerelési tájékoztatót akkor van némi sejtésetek. A sarokszekrényt kétszer szetük szét mire sikerált...szóval remek buli volt ez is!
Öcsém barátnője meg végig bent döglött a szobában...szóval szombat reggel és vasárnap du-án között volt kint a nő 4x. kétszer fürdött, kétszer mosdóba, persze ehez öcsémnek is volt némi köze, de hát a fiatalság már csak ilyen :))) Erre öcsém benyögte hogy új neve van Katinak!
Csipkerózsika....volt már veletek olyan hogy azt hittétek csak gondoltok rá és közben nem? Mert ránéztem Ponyira és amikor húsz centiről képenröhögött jöttem rá...bazzzze kimondtam! De jó hogy nem hallotta! ;-))) Öcsém Csipkerózsikáját rögtön kontráztam és közöltem hogy szerintem adjunk neki indián nevet...mondjuk :
Ágyba Szőkke-Nő Szarvas! ;-)))) Ponyi belesírt az arcomba majd közölte hogy Kusssssssoljál el, mert leruglak az ágyról!

a mai napi agymenés a következő:
Japán turista üdvözli osakai anyját sms-ben:

"Jól vagyok, már 1000 fotót csináltam, Budapest szép, de az utak olyan szarok, hogy mindenki traktorral jár."

Bob barátosnémat annyira de annyira imádom, hogy elmondani se tudom. Végre kinyögte mi baja és hát ilyenkor szar hogy ilyen messze lakik, simán átugrottam volna hozzá most du-án!
Sajna pontosan tudom mit érez most. De fel a fejjel! Most én vagyok türhetően, de ki tudja mi lesz pár nap vagy hét múlva?
Úgyh. szükésem van rád Drága buktad! Nem hagyhatod el magad!
De figyu! Én itt vagyok neked akár tetszik akár nem, tom...pasi létemre gáz hogy néha van lelkem, de én is úgy szeretlek ahogy vagy!!!! :)))

Mára ennyit innen, fáj a torkom...megyek dokihoz, de holnap még tuti jövök! Utánna meg meglátjuk!

Adás vége....hangyamászkálás és zúgás bekapcsol....sleep timer aktív 5...4...3...2...1...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat