Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 14.

Hamár Homár Legyen Kövér! :)

Bizonyára tök tünci lenne ha áradoznék és regélnék most szerelemetes szavakat bele a csudi szerelmes világba és rózsaszínű Avanglion szemüvegen át tekinteném a mai csodás Valentin/Bálint napot. :)
Nem teszem...mert ez a Szerelmesek napja...nem vagyok szerelmes, innetől kezdve mi a reteknek foglalkozzak vele többet mint amennyit az idén ér nekem! Úgy is mondhatnám hogy édi, tök király de miért kell nekem egy álló hete a rádióban és a TV-ben is az ömlengések hadát hallgatni? Pl. az milyen korrekt amikor a rádióban a kedves bemondogató nénik és bácsik kűdik életed párjának az üzidet, amihez hozzácsapsz egy lávmíííítendörös számot amitól persze kedves oldalbordát olajat fog pisilni utánnad...vagy nem...de az biztos! :-)))
Persze mindezek után már vár otthon egy igazi hamisítatlan Valentinos szivecske alakú lufival!!! Anyúúúúúúúúúúú! Neeeeeeeeeeeeeeeeee!
Persze ha egy kis jóérzés és izlés szorult életed értelmébe akkor azzal a mozdulattal hogy ezt átadtad már tömi is le a torkodon! :)
Persze ha poénból vette mert tudja mennyire szánalmas is ez a személytelen semmit se jelentő giccsparádé felfújva, akkor annyira jó fej, hogy meg is kell kérni a kezét :)))
De az igazán emberit azt vasárnap hallottam kora délután!
A rádiósbringa nyomassa hogy láv + písz + hármonííí és akkor jön egy Valentin napi üzi...bla...bla...kűdí szerelemmel + szeretettel + mindenféle nyáltengeres istenharagjával ezt a számot Sanyinak és Lacinak...EZ OLYAN SZÉP ÉS EMBERI! Szerintetek ez az agyatlan hulladék vágta hogy most bukott meg apjuknál és pont Valentin napon a szeme láttára nyomják ki a szemét??? Hogy lehet ilyen állat hogy a szeretőjének és a barátjának is egyszerre üzen?!
Hiába...erre szoktam volt mondani...Az egyszerűség gyönyörködtet! :)
Öcsém most vizsgázik Kreszből! Fél 10-kor!
Szombaton megérkezett végre valahára Bob! Imádom a csajt!
Jöttek a fiúk is a Playstationnal és megérkezett este tájt Balta!
Balta alias agysebész...hogy miért is?
Mondtam Barbinak hogy miért hívjuk az embert csak este át...mert így csak 2 esetleg két és fél órát marad...addig lebont csúnyán, majd mint ki jól végezte dolgát hazamegy!
Barbi megtapasztalta hogy milyen érzés is az amikor valaki beszél és ettől fél óra múlva már fizikai fájdalmat érzel :)))
Az ember egy tökéletes agymosás! Nagyon nagy arc a havercsótány!
Átlag öt percenként tud olyat nyögni amin fél óráig visítassz és mindezt a világ legszerényebben kivitelezett fapofájával, mintha nem tudná mit is művel velünk! ! ! Szóval Barbi is átélhette milyen is Balta bával dumcsizni...talán annál a résznél halt meg a társaság amikor Balta ránézett a kezére amin az én gyűrűm volt /merthogy ő otthon felejtette a sajátjait és idegesítette hogy nincs rajta/ és megkérdezte: "Szép a gyűrűd, megnézhetem?"
Barbi közölte: "Nem az enyém!"
Erre Balta faarcal de nyomatékosan visszakérdezet: "A kérdés másik felére is válaszolnál?" :)))
Utánna háááááááááát...nem dícsérem Bob-ot, mert még megnőne az arca, meg szembe se dícsértem, de húúúúúúúúúúúúúhhhh!!! ;-)))
Azután jött egy számomra kevéssé érthető dacos rész is, mert hiába barát a barát, azért mégiscsak NŐ :) és innentől kezdve belezérez és belegondol és bemagyaráz, azután elhiszi magának és haragszik :)))! Ma meg a magyarázzuk bele női megérzés is volt, de annak tulajdonítom hogy szegény beteg és szarul van :) Jobbulást Drága!
Vasárnap Barbi hazament...persze jól rámiesztve, merhogy szarul lett a buszon, de szerencsére hazaért rendben!
Utánna este átjöttek a fiúk, hazaért öcsibogyó és Viki csajszi is.
Viki kicsit kivan az egyhetes ultimátumtól, de hát az élet kegyetlen...dönteni kell, mert dönteni muszály...vannak dolgok amiket meg kell oldani, mert ha nem mi oldjuk meg őket, mások döntenek helyettünk és nem biztos úgy történnek a dolgok ahogy te is döntöttél volna...csak hát...nehéz...de két hét múlva se lesz könnyebb vagy egyszerűbb. Na ja a felelőség...majd meglátjuk.
Nyócker nézés DVD-n...na ez megint egy agyilag reccs film!
Olyan rettenet dumák vannak benne hogy már az első öt percben karmoltam az arcom...Gazsi bá az űűűűűűűűűber ever agyreccsentő nyóckeres öreg roma-koma! LLDzsunior nem tartozik épp a kedvenceim közé, de amit itt ebben a filmben nyomott, mint dumában mind RAP-ben a párbaj alatt az respect! Pedig RAP-ben finnyás vagyok...Dr. Dre...Snoooooop...2Pac...és még sorolhatnám.
De aki nem szereti a beteg dolgokat, annak nem ajánlom...1 nem fogja érteni + végig a film éretlmét keresi majd...pedig a film mondanivalója a végén van eccerűen mint a faék!
"Köszi Gazsi bátyám most se pénz se pina!" Mert hogy ez a két fő lényeg egy férfinak az életben, főleg ott a 8-ban...oszt hogy legyen a második ahoz előbb az első kell...oszt arra mint Gazsi bá mondta "már jönnek a nők mint légy a húsra"!
Szóval megint egy alap értékeket kóstolgató magyar alkotásnak voltunk szem és fültanúi.

Persze Boldog Valentin Napot Minden Kedves Szerelmesnek!







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat