Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 3.

Társkeresés...
Bocsánat már előre is, de kicsit felcseszték az agyam a héten és asszem itt az ideje hogy tisztázzak pár dolgot.
Nos kezdjük a legelején egy történelmi visszatekintéssel.
Lassan 3 éve hogy vannak tevéim. A barátnőm kezdte a munkahelyén...rávett, hogy legyen nekem is. Lett. Dennis és Putykum.
Szakításunk után jöttem rá hogy a tevét nem csak etetni és tanítani lehet. Lett AL-om, + direkt egy polgárpukasztó és nem túl szimpi kép. Lassanként naplót írtam és egyszerre csak jöttek a szavazatok és a levelek amik addig egyszer se. De addig se és azóta se egy kósza numeráért vagy társkeresés céljából vagyok itt fent......bár tudjuk hogy még aki nem keres is találhat akár egy kapcsolatot is...igen ez így volt és van velem is. Vannak dolgok amiket nem zárhatunk ki, mert nem tudjuk irányítanil, de nem is akarjuk! :))) De ahoz kell egy kis plussz is...legalábbis nálam szükségeltetik. Így néha nehezen veszem az egomnak bár imponáló, de amúgy elég primitív és eccerű közeledéseket, amit az AL-omon szereplő Mercedes Benz típusú személygépjárművemnek és állítólagos szexuális kisugárzásomnak szól.
Főleg ha az adott illetőknek még személyi igazolványa sincs! :)))
Hidd el rosszul közelítesz és fölöslegesen...türelmetlen vagyok, de pedofil nem :))) a másik hogy had legyek őszinte...ha félrerakunk minden társadalmi normát is...mit gondolsz mit nyújthatsz nekem? Maximum a kezedet bemutatkozásnál...
/Dija, Hugi....remélem nem kell mondani hogy nem rólatok van szó!/
A direkt kérdésekre a válaszaim a következőek...
-Igen nagy és kényelmes az autó, de a bőr hideg :)
-Hogy mekkora? :) Pont jó.
-Hogy szeretem? Mindenhogy és nagyon! :)
-Azokat a nőket szeretem /IGEN NŐKET, NEM TINIKET!/
akiknek tűz van a szemében.
-Véglet...vagy nagyon vad, vagy nagyon finom.
Jaaaaa és korengedménnyel se, és ketten együtt a barátnőddel se, még akkor se ha ketten együtt vagytok velem egyidősek! :)
Remélem nem másztam nagyon bele kicsiny de anál :)...bocsi annál "ál" perverzebb lelkivilágotokba. De ha úgy gonoljátok adjátok meg a címeteket és küldök egy csomag zsepit nektek és egy Rocco Prágában videókazit! ! ! ;-)))

Na most hogy a mára rendelt oltovári és osztás megvolt...akkor maradjunk a témánál és csatolok egy egykor létezett /nem a TTC-n/ társkereső adatlapot, amin bár nem értek egyet egypár dologgal, s tán már kissé soviniszta és trágár de nagy alapigazsága vagyon sajnos!

Ciao ribancok!
Kezdjük el, szellemi toprongyok! Nem fogok Banderas képet kitenni csak azért, hogy felkeltsem az érdeklodésed. Leszarom, hogy ki vagy és mennyi statpontot akarsz gyujteni. Ha ebben akarsz cinkost, akkor nálam rossz helyen kopogtatsz. Úgy kimínuszollak, mint az mszp a költségvetést. Mit pofázol? Nagyon fontos a belso érték? Mit értesz ez alatt? A klímát és a borülést, mi? Azonkívül az elmaradhatatlan kisugárzás. Nem volt elég 86-ban Csernobil? Alain Delonnak van kisugárzása, Danny DeVitonak nincs?
Hogy is van ez? Leírtok kétoldalnyi elképzelést a keresett partnerrol, aminek talán még az általam is nagyra becsült Brad Pitt sem tudna megfelelni. Bárca volt az óvodában a jeletek, bazzeg? A férfi legyen: magas, izmos, diplomás, jóképu, biztos anyagi háttérel! Ti mit visztek a kapcsolatba? Magatokat?
Jah, az kurva gyenge cserealap, nem gondoljátok? Hol a faszban éltek? Mi a picsát képzeltek magatokról? Bekajáltátok, hogy itt minden retvás picsa topmodell és minden faszjankó multimilliomos? Hogy minden ribancnak százas a mellbosége, a pasik cerkája pedig felveszi a versenyt egy rasztafaszú niggerével? Álmodj, királylány! Nyomjátok csak ezerrel a BMW-s machokkal, csak ne csodálkozzatok, ha a randira egy monitorfeju maki megy a 6-os
villamossal! Ez a nagy büdös helyzet, de most tunés innen, mert : Kurvák razzia! Akinek nem inge...

A gyengébbek kedvéért (hú, de kibaszott sokan vagytok) összefoglalom:
Nem vagyok kétméteres kosaras! Nincsenek milliók a bankszámlámon! Nincsen kockás hasam, de a kedvedért rátetováltatom a Rubik kockát, köcsög! Nincsen negyvencentis faszom! A legfontosabb: NEM LESZEK A SZAMARAD, HA NINCS ITT A LOVAD, NE IS EROLKÖDJ! Mit képzelsz? Ki a fasz vagy te, hogy sorban
álljanak nálad? Nem vagy a kocsordi közért, vazzeg! Még most sem érted? Nem tudsz olvasni a sorok között? Vedd már fel az inget, mert nagyon csúnyán megfázol! Ha valamit kihagytam, akkor sorry! Tunés innen, razzia van!

Partner tulajdonságai:
William Shakespeare kollégám írta fénykorában: "Színház az egész világ!" Mondjátok, kis ribanckáim: Folyton nektek kell a szarházi szerepét játszani benne?

Kicsikét kemény...de akinek nem inge!!!

És a mai adag vicc...

A szőke nő bemegy a benzinkútra.
Odamegy hozzá a kutas és kérdi
- 95-ös vagy 98-as benzint tankoljak?
Mire a szöszi:
- Miért idei nincs???





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat