Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 11.

Tegnap sikerült egy átlag 19-20 éves osztállyal elmennem szalagavatóra ruhát nézni a WestEnd-be! Botrány!!! Naná hogy az osztály fele vágta ki vagyok, mert állítólag buliztunk már együtt :))) még szép hogy olyan fejet vágtam mint aki emlékszik!
Persze az osztály másik fele azt hitte hogy a Viki barátja vagyok, mondván én is Gábor vagyok! :))) Csak nem az a Gábor...mindegy.
Úgy néz ki a ruha kérdés megoldódik és így jövő hét pénteken könnyesre fogom magam röhögni azon a Tangonak csúfolt valamin amit elő fognak adni és persze a gyerekkori fotókon amit kivetítenek majd!
Utánna volt egy kis esti lelkizés a fiúkkal és a nap csúcspontja.
Beültem édösapám Varas RS koszványjószágába amit egyébként imádok...és amikor beindítottam csúnya mód körülnéztem hogy ki az aki a lakótelepen traktorral közlekedik!
Majd visítva megharaptam a kormányt! ÉN VAGYOK!
Tittta tuning hang! A leszakadt kipufogó csodásan zörgő és kattogó olykor beremegő és leginkább kipufogócsőre szerelt levágott cola-s dobozt meghazuttoló édes moraja lengte be az egész kerületet.
Szerintem az már egy szint ha feltekertem a rádiót csutkára és így néha elcsíptem egy-két dallamot a rádióból. Felért egy orgazmussal amikor leállítottam a motort...végülis nem volt gáz, csak még 10 percig csöngött a fülem!
Ezért úgy döntöttem ha már égünk akkor élvezzük is.
Letekert ablakon kikönyökölés, döbbent arcokba büszkén belebámulás és visítás a saját nyomorúságunkon! Komolyan a világon a legjobban saját magunkat tudjuk kiröhögni! Szóval vannak dolgok amikért érdemes élni...de vannak amikért akár meghalni is...de ezt majd máskor.
Nem szokásom de véletlen rákattintottam egy srác naplójára.
Respect. /Feka Fighter/ Szívemből szóltál és remélem nem haragszol hogy beajánlom másoknak is de nálam már ott belopta magát a szívembe amikor elolvastam az AL-ját és besírtam...szóval beteg! :)))))))))))
Azaz nagyon jó srác.

no hát ma kaptam egy elmés szerencselevelet...a címe: Kínai szerencselevél...és így hangzik

Te elolvász és kügyed tovab 300 barát - lesz nágy szerenece!

Szok, olco...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat