Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. április 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. április 6.

Wát á bjúúúúúúúútifúúúúl déj...mert a szán iz sájning meg a börd ár szinging....úgyh. éljenek a szinglik....na ilyen szart is rég írtam, de Bob kedvéért benne hagyom had örüljön ;D

Hihi...aszitted most meg örömködöm mi? Nem! Csak azért se.
Ma azzal indítottam hogy bocsánatot kértem...volt miért...elolvastam a tegnapi naplómat. Ritka tapintatlan tirpák kabbeköcsög bírok lenni...viszont gyönyörű! :)))
És amióta szép vagyok meg okos és nem egoista és a tökéletes határát verdesem, azóta rájöttem ideje lenne szerényebbnek is lenni! ;-)))))

No hát tegnap voltunk West End ciki-centerben öcsémnek ajit venni szülcsi napcsira, hogy örüljön a kis bugyi-buci...ezzel a két marharépával elmenni bárhová kész életveszély...arra kell csupán odafigyelni hogy te égesd be előbb őket mint ők téged...tiszta cserkésztábor!
-Légy résen!!!...A rés készen :)))) ja ez nem az a tábor ;)

Újjabb csajozós dumát sikerált abszolválni...többszöri tartalmasabb szemezés után javallott:
-Még nézzük egymást egy ideig, vagy továbbléphetünk? :)

Nagypapám nem hajlandó kórházban maradni...dehogy makacs meg önfejű...áááááááááá. Asztmás köhögőrohamokkal, tüdőgyullatással és infulencicával közel 80 évesen tök normális dolog hogy saját felelőségére hazaengedik...de ebből látszik hogy nincs neki olyan hogy felelősség...csak dac, meg utálat a kórház iránt...amit persze megértek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat