Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 20.

Te mit tennél?
Te mit tennél ha valakit akaratodon kívül megbántassz, és úgy reagálja ezt le hogy az mindennek mondható csak fair-nek nem. És bánt...nem az amit ír, vagy az akiről ír, hanem az hogy Ő írja ezt pont azért hogy bántson.
Ezért te elküldöd a picsába. Na ez úgy látszik jó alap ahoz hogy kiderüljön számára az hogy engem ez azért bántott és azért basztam le, mert érzelmileg érintett vagyok! Ha nem lenne ilyen a helyzet, biztos zokognék a röhögéstől ezen a képtelen hülyeségen!
Persze mindenhez két ember kell...én is hibáztam...túlreagáltam és bántó dolgot is írtam...ezért elnézést is fogok kérni.
Te mit tennél, ha egy végletekig büszke ember lennél mint én és egy ilyen hülyeség miatt közölnék veled hogy ne keress többet? Nem keresnéd többet.
És te mit tennél ha olyan szerelmes lennél ebbe az illetőbe mint én? Nem hagynád hogy ennyin múljon, mert egy kreált problémán egy másra erőltetett saját gondolaton, egy nem létező dolgon nem múlhat.
Úgy gondolom hogy a félreértések és a problémák arra valók hogy megbeszéljük és megoldjuk őket. A megoldás pedig nem az hogy megszűntetjük ezt a problémát és félreértést egy 100x akkorával úgy hogy ne legyen miről beszélni. Hisz csak olyan ember tud minket nagyon megbántani aki nagyon közel áll hozzánk...de akkor mégis miért bántjuk egymást?!
Mert ha ennyin múlik, akkor el kell gondolkodnod...lehet hogy te tévedtél? Az nem lehet.
Hogy te vagy ti mit tennétek azt nem tudom...hogy én mit fogok tenni azt tudom, de nehéz lesz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat